Estée Lauder The Smoother Pórus minimalizáló alapozó

5×
Estée Lauder The Smoother Pórus minimalizáló alapozó
Estée Lauder The Smoother Pórus minimalizáló alapozó
30 ml
11 520Ft

38 400,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: EST4574 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 06. 18.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 06. 18.

Leírás Estée Lauder The Smoother
Tulajdonságok

A szép smink a szép arcbőrrel kezdődik. Az Estée Lauder The Smoother pórusösszehúzó primer felkészíti a bőrt az alapozó felvitelére, és tökéletessé teszi megjelenését. A könnyed összetétel optikailag kicsinyíti a pórusokat és elhomályosítja az arcbőr összes hibáját, beleértve a finom ráncokat is. Az Ön sminkje még soha nem volt ennyire szép!

Tulajdonságai:

  • primer az arcbőr kisimítására az alapozó használata előtt
  • optikailag javítja a pórusok és a bőrhibák megjelenését
  • az arcbőrt tápláló és védő hatású

Összetétele:

  • sárgabarackolaj – ápolja az arcbőrt és megelőzi nedvessége elvesztését

Használata:
Először vigye fel az arcbőrre kedvenc hidratáló hatású arcápolóját, majd egyenletesen oszlassa el rajta a primert. Ezután felvihet egy alapozót, vagy választhatja a természetes megjelenést.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder The Smoother5