Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Liftélénkítő arcvíz feszesítő hatással

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift élénkítő arcvíz feszesítő hatással
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift élénkítő arcvíz feszesítő hatással
75 ml

Kód: EST4498 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift tonizáló készítmény segít teljesen megtisztítani, harmonizálni és felfrissíteni az arcbőrét.

A praktikus Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift frissítő arcspray bármikor a nap folyamán felélénkíti az arcbőrét és azonnali enyhülést nyújt számára.

Tulajdonságok:

  • hidratálja és táplálja az arcbőrt
  • visszaadja az arcbőr egészséges és fiatalos megjelenését
  • védi az arcbőrt a káros külső hatásokkal szemben
  • rugalmassá teszi az arcbőrt
  • finommá, üdévé és ragyogóvá teszi az arcbőrt
  • frissít és világosít

Használata:
Vigye fel kozmetikai vattakoronggal és körkörös mozdulatokkal ápolja le az arcbőrét. Permetezzen az arcára megfelelő mennyiségű készítményt. Ne öblítse le. Használja a nap folyamán bármikor. Használja minden reggel és/vagy este.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
feszesítő

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift