Estée Lauder Pure Color Envy formáló rúzs

1×
Estée Lauder Pure Color Envy formáló rúzs
Estée Lauder Pure Color Envy formáló rúzs
árnyalat 561 Intense Nude 3.5 g
12 550Ft

12 550,00Ft / 1 db, áfával
Kód: EST1189 | Raktáron
1
Vésessen lézerrel egy rövid szöveget termékére, és így egy egyedi ajándékot kap.
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 67 ml-es Youth Dew parfüm és egy mini testápoló krém, ha legalább 22 500 Ft értékben vásárol az Estée Lauder márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
péntek 2021. 04. 16.

Leírás Estée Lauder Pure Color Envy
Tulajdonságok

Szeretné, hogy irigylésre méltó ajkai legyenek? Az Estée Lauder Pure Color Envy formáló rúzs nemcsak fantasztikus színt ad ajkainak, hanem szépen kerekíti és formázza is őket. Többszínű pigmentjei karakteressé teszik ajkait.

Krémes, hidratáló összetétele egész nap kellemes az ajkain és színskálájából mindenki könnyen megtalálja a arcbőréhez illőt. A praktikus applikátor egyedülálló alakja követi az ajkak formáját, ezért a rúzs könnyedén és tökéletesen felvihető. Ez a rúzs intenzív színű és érzékien selymes ajkakat garantál.

Tulajdonságai:

  • egyenletesen színezett és szép ajkak 8 órán át
  • formázza és kerekíti az ajkak formáját
  • viselése során hidratálja az ajkakat
  • intenzíven takar már egyetlen réteggel is
  • krémes állaga kellemes érzést hagy az ajkakon

Összetétele:

  • Moisture Complex – segít megőrizni az ajkak hidratáltságát a nap folyamán

Alkalmazása:
Vigye fel a rúzst a felső és alsó ajakra, utána finoman érintse össze őket.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder Pure Color Envy1