Estée Lauder Pure Color Envybőrpuhító cukros peeling az ajkakra

Estée Lauder Pure Color Envy bőrpuhító cukros peeling az ajkakra
Estée Lauder Pure Color Envy bőrpuhító cukros peeling az ajkakra
12 g
10 080Ft

Kód: EST10723 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon az Estée Lauder márkától legalább 22 900 Ft értékben, és egy elegáns mini táskát adunk ajándékba. Két lehetőség közül választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 11. 25.
Személyes átvétel
szerda 2020. 11. 25.

Estée Lauder Pure Color Envy termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Estée Lauder Pure Color Envy speciális ajakápoló gondoskodik arról, hogy az ajkai még szebbek legyenek.

Tulajdonságok:

  • serkenti az ajkak vérkeringését
  • rugalmassá és bársonyosan lággyá teszi az ajkakat
  • eltávolítja az ajkak elhalt sejtjeit

Használata:
Körkörös mozdulatokkal vigye fel a nedves ajkaira és gyengéden masszírozza be. Ezután alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Hatás
hámlasztás

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder Pure Color Envy