Estée LauderModern Muse Nuit Eau de Parfum hölgyeknek

Estée Lauder Modern Muse Nuit Eau de Parfum hölgyeknek
Estée Lauder Modern Muse Nuit Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: EST4200
Ajándék az Ön számára
Népszerű Estée Lauder termékek utazó kiszerelésű változatát kapja ajándékba egy gyönyörű neszesszerben, ha 26 000 Ft felett vásárol az említett márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

A glamour és a csábítás tökéletes megtestesítője, ilyen az Estée Lauder Modern Muse Night eau de parfum hölgyeknek. A rejtély és az igazi luxus ihlette, a Modern Muse Nuit feltárja a Modern Muse sötétebb és csábítóbb oldalát. Igazán egyedi illat a modern és kifejező nőiességért.

  • esti és különleges alkalmakra való viselet
  • keleties, virágos-fás illat
  • érzéki nőnek

Illat összetétele:
Merész rumos illat, amely már az elején elcsábít az ízletes mandarin és a friss fekete ribiszke illatával. A ritka borostyánszín és az érzéki pézsma hangjai növelik ennek a felejthetetlen illatnak a varázsát. Az illat alapjába lett bele csempészve egy kis vanília és szantálfa is amelynek köszönhetően igazán exotikus az illatkompozíció.

Illat története:
Két díjat is nyert az Estée Lauder Modern Muse Nuit illat a Best Beauty by Stylist Awards 2017 méghozzá a "Beauty Hero" és a "Best Oriental Fragrance" kategóriában. Az illat üvegcséje is igazán karakterisztikus, a flakontját egy elegáns arany masni díszíti és az orientális illathoz tökéletesen illik zöld-arany flakon is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, feketeribiszke
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, heliotrop, kínai jázmin, kamilla
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, pézsma, madagaszkári vanília, pacsuli, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, fás

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.