Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place szájceruza

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place szájceruza
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place szájceruza
árnyalat 17 Mauve 1.2 g
8 940Ft

8 940,00Ft / 1 db, áfával
Kód: EST1186 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 67 ml-es Youth Dew parfüm és egy mini testápoló krém, ha legalább 22 500 Ft értékben vásárol az Estée Lauder márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place
Tulajdonságok

Az Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place szájceruza igazán precízen kirajzolja ajkait, mellékelt ecsete pedig megkönnyíti a felvitelét. Kiemeli ajkait természetes szépségét, és krémes textúrájának köszönhetően meghosszabbítja a rúzs tartósságát. Ajkait telté, és simává varázsolja.

Tulajdonságok:

  • tökéletesen keretezi, és emeli ki az ajkakat
  • praktikus ecset a szín eloszlatásához
  • meghosszabbítja a rúzs tartósságát
  • intenzíven pigmentált árnyalatok
  • precízen kiemeli ajkai kontúrját
  • könnyed, krémes textúra
  • egyszerű használat

Használata:
Rajzolja meg a ceruzával az ajkak körvonalát, majd vigye fel az ajakrúzst vagy az ajakfényt.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place