Estée LauderBronze Goddess bronzosító és élénkítő

Estée Lauder Bronze Goddess bronzosító és élénkítő
Estée Lauder Bronze Goddess bronzosító és élénkítő
24 g

Kód: EST10997 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 15%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino15 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.

Leírás Estée Lauder Bronze Goddess
Tulajdonságok

Igazán nyárias megjelenést kölcsönöz arcának bármikor az Estée Lauder Bronze Goddess bronzosító és élénkítő. Két különböző árnyalatú matt bronzert tartalmaz, és egy ragyogó highlightert. Külön-külön használhatóak, vagy akár együtt is az egyedi árnyalat eléréséhez.

Tulajdonságok:

  • tökéletesen egybeolvad az arcbőrrel és nem hagy csíkokat maga után
  • bronzos árnyalatot kölcsönöz az arcbőrnek
  • természetesen hat az arcbőrre
  • ragyogóvá teszi a sminket
  • enyhén színezi az arcot

Használata:
Az arc megformálásához és a kontúrok kiemeléséhez vigye fel a homlok oldalai mentén, az arccsont alá, az áll alsó részére illetve az orr oldala mentén. A napbarnított megjelenésért vigyen fel egy kis mennyiséget a teljes arcára.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt

Estée Lauder a márkáról

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

Értékelés Estée Lauder Bronze Goddess