EssenceEYELASH CURLER szempilla göndörítő csipesz

3×
Essence EYELASH CURLER szempilla göndörítő csipesz
Essence EYELASH CURLER szempilla göndörítő csipesz
1 db
1 050Ft

1 050,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ESS08167 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Essence EYELASH CURLER

A nagy volumenű, feltűnő szempillák elérésében segít az Essence Eyelash Curler szempilla göndörítő csipesz. Megemeli és szétválasztja a szempillákat így ideális a szempillaspirál felvitele előtt. Naturális sminkhez és feltűnőbb megjelenéshez is ideális. Dizájnos, rózsaszín arany szín jól mutat minden fürdőszobában.

Tulajdonságok:

  • szempillaspirállal kombinálva dús hatást eredményez
  • nem károsítja a szempillákat
  • göndöríti a szempillákat
  • az összes pillát befogja
  • egyszerű használat

Használata:
Nyissa szét a szempilla göndörítőt és szorítsa közé a felső szempilláit körülbelül 3 másodpercre. Ezután lazítson a szorításon.

Essence a márkáról

A sminkelés játék, móka és önkifejezés. Felejtse el a tökéletességet és legyen napról napra bátrabb!A német Essence márka sminktermékei játékosak és kiváló minőségűek, emellett az áruk is kedvező. Akár csak most ismerkedik a sminkelés világával, akár elszántan követi a legújabb trendeket, vagy már kialakult, egyéni stílusa van, az Essence termékekkel mindig tökéletes sminket alkothat.

Az Essence Cosmetics termékeinek több mint 84%-át Európában gyártják. A márka számára első számú szempont a minőség és a környezetvédelem, ezért az Essence termékek túlnyomórészt természetes összetevőkből állnak. Az Essence számos vegán terméket is forgalmaz. A márka kínálatában a sminkeléshez szükséges termékek teljes palettája megtalálható – a primerektól az Essence alapozókon át a highlighterekig. Az alapozók mellett a márka örök slágerei még a szempillaspirálok, a szemfestékpaletták és a pirosítók. A népszerű Essence I Love Extreme szempillaspirál maximálisan dúsítja a pillákat. Az Essence Love What You Do vagy az Epic Sunset szemfestékpalettákat mintha egyszerre teremtették volna a finomabb napi és a hangsúlyosabb esti sminkekhez. Az Essence púderek minden helyzetben gondoskodnak a tartós fixálásról.

Értékelés Essence EYELASH CURLER1