Essence Eyebrow Tweezer szemöldökcsipesz

1×
Essence Eyebrow Tweezer szemöldökcsipesz
Essence Eyebrow Tweezer szemöldökcsipesz
1 db
720Ft

720,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ESS08166 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 25.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 25.

Leírás Essence Eyebrow Tweezer

Gyorsan, és egyszerűen formázhatja szemöldökét az Essence Eyebrow Tweezer szemöldökcsipesz segítségével. Minőségi kialakítású, és precízen távolítja el a nem kívánt szőrszálakat, és nem csak a szemöldökön használható.

Tulajdonságok:

  • gyorsan, és fájdalommentesen távolítja el a szőrszálakat
  • még a legfinomabb szőrszálakat is megfogja
  • a hegye ferdén vágott
  • minőségi kialakítású

Használata:
Fogja meg a szőrszálat lehetőleg minél közelebb a tövéhez és rántsa ki egy gyors mozdulattal.

Essence a márkáról

A sminkelés játék, móka és önkifejezés. Felejtse el a tökéletességet és legyen napról napra bátrabb!A német Essence márka sminktermékei játékosak és kiváló minőségűek, emellett az áruk is kedvező. Akár csak most ismerkedik a sminkelés világával, akár elszántan követi a legújabb trendeket, vagy már kialakult, egyéni stílusa van, az Essence termékekkel mindig tökéletes sminket alkothat.

Az Essence Cosmetics termékeinek több mint 84%-át Európában gyártják. A márka számára első számú szempont a minőség és a környezetvédelem, ezért az Essence termékek túlnyomórészt természetes összetevőkből állnak. Az Essence számos vegán terméket is forgalmaz. A márka kínálatában a sminkeléshez szükséges termékek teljes palettája megtalálható – a primerektól az Essence alapozókon át a highlighterekig. Az alapozók mellett a márka örök slágerei még a szempillaspirálok, a szemfestékpaletták és a pirosítók. A népszerű Essence I Love Extreme szempillaspirál maximálisan dúsítja a pillákat. Az Essence Love What You Do vagy az Epic Sunset szemfestékpalettákat mintha egyszerre teremtették volna a finomabb napi és a hangsúlyosabb esti sminkekhez. Az Essence púderek minden helyzetben gondoskodnak a tartós fixálásról.

Értékelés Essence Eyebrow Tweezer1