eShave White Tea borotválkozási krém

eShave White Tea borotválkozási krém
eShave White Tea borotválkozási krém
118 ml

Kód: ESH00072 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás eShave White Tea
Tulajdonságok

A minőségi eShave White Tea borotválkozó készítmény garantálja a napi borotválkozás teljesen sima lefolyását.

Tulajdonságok:

  • segíti a könnyű borotválkozást
  • hidratálja és nem szárítja ki az arcbőrt
  • megkönnyíti a borotvakészülék siklását az arcbőrön
  • kellemesen frissít

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű készítményt a nedvesített arcára és nyakára. Körkörös mozdulatokkal egyenletesen kenje szét, amíg hab nem képződik. Felhordásához használjon borotvapamacsot, és segítségével vigye fel a készítményt az arcára és a nyakára. Borotválkozás után alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

eShave a márkáról

Az eShave márka az egész világon kellemessé teszi a férfiak borotválkozását. Az eShave vállalatot 1996-ban alapította a céltudatos vállalkozó, Danielle Malka, akit londoni látogatása során magával ragadott a helyi borbélyszolgáltatások magas színvonala. Ez az élménye ihlette az egyedülálló termékcsalád létrehozását, amely a hagyományos nedves borotválkozásból indul ki, ugyanakkor a 21. század modern férfiak igényeihez igazodik. Minden arra a három lépésből álló különleges borotválkozó programra épül, ami valamennyi férfi otthoni borotválkozását komfortossá teszi.

Az eShave borotvakészülékek és borotvapamacsok a legkiválóbb minőségű anyagokból készülnek, és egyedülálló designjuk egyben páratlan művészi alkotás is. Az eShave borotvahabok illata és textúrája rendkívül kellemes, ami a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhető. Az eShave minden egyes borotválkozó készítménye a környezetet is figyelembe véve készül, szulfátmentes, csomagolása környezetkímélő, és a vegánok igényeit is kielégíti.

Értékelés eShave White Tea