Escentric MoleculesMolecule 03 Eau de Toilette unisex

Escentric Molecules Molecule 03 Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Molecule 03 Eau de Toilette unisex
100 ml
30 100Ft

Raktáron | 30 100,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ECN0049

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Ezen illat csodája abban rejlik, hogy egyaránt tökéletesen megfelelő nők és férfiak számára. Mindenki megtalálja benne a magáét, mindenkin más illatot hagy. Az unisex Escentric Molecules Molecule 03 Eau de Toilette biztosan nem vész el a toalettasztalán, és ráadásul megoszthatja a kedvesével.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Összetétel

összetétel
vetiverfű
Az illat fajtája
továbbiak

Az Escentric Molecules parfümök 2006-ban, amikor először jelentek meg a piacon, egyik napról a másikra a világ abszolút fenoménjává váltak. Sikerük a gyakran egyetlen egy illat erejére épülő, teljesen egyedülálló összetételükben rejlik. Pont ez a minimalizmus teszi az Escentric Molecules parfümöket meglehetősen szokatlanná.

Az Escentric Molecules illatokat a parfümipar a kémia művészeteként ünnepli. A niche parfümök kulcsfontosságú alkotóelemét, az Iso E Super aromamolekulát, a laboratóriumokban már 1973-ban előállították.

A parfümipar viszont mindaddig, amíg Geza Schoen berlini parfümőr elsőként teljesen nem izolálta, elhanyagolta. Schoen két parfümöt alkotott - Escentric Molecules Molecule 01 és Escentric Molecules Molecule 02 - melyeket pont ez a speciális összetevő kapcsol össze.

Az Escentric Molecules niche parfümök rendkívül tartósak és azok számára készülnek, akik az extravagáns és az eredeti dolgokat keresik. Nem mindennapi aromájuk minden bőrön megismételhetetlen varázslatos folyamatot idéz elő.