Escentric Molecules Molecule 02Eau de Toilette unisex

12×
Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette unisex
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
41 700Ft

Spóroljon 42%
100 ml
23 990Ft

Kód: ECN0051 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
szombat 2020. 12. 05.

Escentric Molecules Molecule 02 parfüm leírása
Összetétel

Nem hozzák már lázba a klasszikus parfümök, amelyeket minden egyes nap számos más emberen érezhet? A különleges niche parfümök azoknak nyújtanak tökéletes megoldást, akik szívesen kísérleteznek az újdonságokkal. Az Escentric Molecules Molecule 02 uniszex Eau de Toilette keleties illatai elvarázsolják önt és fűszeresebbé teszik minden egyes napját.

  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak
  • mindenkinek, aki kedveli az egyedi dolgokat
  • kiemelkedően hosszan tartó illat

Összetétele:
A Molecule 02 illata rendkívül kellemes, bársonyos és melengető, nem tolakodó és finoman édes. A Molecule 2 Eau de Toilette kivételességét az ambroxannak köszönheti, amely az ámbra legerősebb illatú komponense, egyben az egyik legrégebben ismert illatanyag.

Az illat története
A Molecule 2 ambroxanos illat férfiak és nők számára, az Escentric Molecules német niche márka műhelyéből. A márkát 2006-ban alapította Geza Schoen berlini parfümőr, aki provokatívan szeretett volna válaszolni a parfümök megalkotásának jelenlegi folyamataira.

Összetétel

összetétel
ambroxan
Az illat fajtája
orientális

Escentric Molecules a márkáról

Az Escentric Molecules parfümök 2006-ban, amikor először jelentek meg a piacon, egyik napról a másikra a világ abszolút fenoménjává váltak. Sikerük a gyakran egyetlen egy illat erejére épülő, teljesen egyedülálló összetételükben rejlik. Pont ez a minimalizmus teszi az Escentric Molecules parfümöket meglehetősen szokatlanná.

Az Escentric Molecules illatokat a parfümipar a kémia művészeteként ünnepli. A niche parfümök kulcsfontosságú alkotóelemét, az Iso E Super aromamolekulát, a laboratóriumokban már 1973-ban előállították.

A parfümipar viszont mindaddig, amíg Geza Schoen berlini parfümőr elsőként teljesen nem izolálta, elhanyagolta. Schoen két parfümöt alkotott - Escentric Molecules Molecule 01 és Escentric Molecules Molecule 02 - melyeket pont ez a speciális összetevő kapcsol össze.

Az Escentric Molecules niche parfümök rendkívül tartósak és azok számára készülnek, akik az extravagáns és az eredeti dolgokat keresik. Nem mindennapi aromájuk minden bőrön megismételhetetlen varázslatos folyamatot idéz elő.

Értékelés Escentric Molecules Molecule 0212