Escentric MoleculesMolecule 01 + Mandarin Eau de Toilette unisex

Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin Eau de Toilette unisex
100 ml
56 910Ft

Black

Friday

45 525Ft a black kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.

Black

Friday


Több mint 5 db a raktáron | 56 910,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ECN01238
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A frissesség és gyümölcstónusok tökéletes egységét mutatja be az unisex Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin Eau de Toilette. A sugárzó energiával teli illat nem csak a nyár folyamán válik nélkülözhetetlen társává.

  • a javíthatatlan optimistáknak
  • unisex illat

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
mandarin, Iso E Super
Az illat fajtája
citrusos, fás

Az Escentric Molecules parfümök 2006-ban, amikor először jelentek meg a piacon, egyik napról a másikra a világ abszolút fenoménjává váltak. Sikerük a gyakran egyetlen egy illat erejére épülő, teljesen egyedülálló összetételükben rejlik. Pont ez a minimalizmus teszi az Escentric Molecules parfümöket meglehetősen szokatlanná.

Az Escentric Molecules illatokat a parfümipar a kémia művészeteként ünnepli. A niche parfümök kulcsfontosságú alkotóelemét, az Iso E Super aromamolekulát, a laboratóriumokban már 1973-ban előállították.

A parfümipar viszont mindaddig, amíg Geza Schoen berlini parfümőr elsőként teljesen nem izolálta, elhanyagolta. Schoen két parfümöt alkotott - Escentric Molecules Molecule 01 és Escentric Molecules Molecule 02 - melyeket pont ez a speciális összetevő kapcsol össze.

Az Escentric Molecules niche parfümök rendkívül tartósak és azok számára készülnek, akik az extravagáns és az eredeti dolgokat keresik. Nem mindennapi aromájuk minden bőrön megismételhetetlen varázslatos folyamatot idéz elő.