Escentric Molecules Escentric 01Eau de Toilette unisex

3×
Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
32 800Ft

Kód: ECN0050 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
szombat 2020. 12. 05.

Escentric Molecules Escentric 01 parfüm leírása
Összetétel

Érezze az egyediség és a feltűnés illatát! Az Escentric Molecules Escentric 01 unisex Eau de Toilette fellebbenti a fátylat a parfümök készítésének tudományáról és örömöt szerez a fás illatok minden kedvelőjének, aki széles látókörű és előszeretettel próbál ki újdonságokat.

  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak
  • virágos-fás illatkompozíció
  • egész évben alkalmas mindennapos viseletre

Az illat összetétele
Az illat fő eleme az Iso E Super® aromatikus molekula, amely kiemelkedően finom és fás jegyekkel rendelkezik. Titokzatos mélységeivel bársonyos hangot ad a kompozíciónak, amelyben a nőszirom virágos akkordjai, a zamatos amalfi citrom és a finoman pikáns rózsabors is főszerephez jutnak. A klasszikus illatpiramissal szemben az Escentric 01 a hosszantartó alapjegyre épül, amelynek fő elemei a melengető pézsma és a fás jegyek.

Az illat története
Az Escentric 01 az Escentric Molecules német niche márka fás-virágos-pézsmás illata férfiak és nők számára. A márkát 2006-ban alapították, a hagyományos parfümgyártás megkérdőjelezéseként. A berlini parfümőr, Geza Schoen olyan koncepcióval lépett piacra, amely provokatívan reagál arra, ahogyan jelenleg a parfümöket megalkotják és árusítják. Vezérelve a folyamat demisztifikálása. Az Escentric Molecules márka minden egyes parfümje végletesen provokatív és szokatlan.

Összetétel

összetétel
Iso E Super, rózsabors, nőszirom
Az illat fajtája
virágos, fás

Escentric Molecules a márkáról

Az Escentric Molecules parfümök 2006-ban, amikor először jelentek meg a piacon, egyik napról a másikra a világ abszolút fenoménjává váltak. Sikerük a gyakran egyetlen egy illat erejére épülő, teljesen egyedülálló összetételükben rejlik. Pont ez a minimalizmus teszi az Escentric Molecules parfümöket meglehetősen szokatlanná.

Az Escentric Molecules illatokat a parfümipar a kémia művészeteként ünnepli. A niche parfümök kulcsfontosságú alkotóelemét, az Iso E Super aromamolekulát, a laboratóriumokban már 1973-ban előállították.

A parfümipar viszont mindaddig, amíg Geza Schoen berlini parfümőr elsőként teljesen nem izolálta, elhanyagolta. Schoen két parfümöt alkotott - Escentric Molecules Molecule 01 és Escentric Molecules Molecule 02 - melyeket pont ez a speciális összetevő kapcsol össze.

Az Escentric Molecules niche parfümök rendkívül tartósak és azok számára készülnek, akik az extravagáns és az eredeti dolgokat keresik. Nem mindennapi aromájuk minden bőrön megismételhetetlen varázslatos folyamatot idéz elő.

Értékelés Escentric Molecules Escentric 013