Escentric Molecules Discovery Seteau de toilette unisex

Escentric Molecules Discovery Set eau de toilette unisex
Escentric Molecules Discovery Set eau de toilette unisex
4 190Ft

Kód: ECN01214 | Raktáron

Escentric Molecules Molecule 01 2 ml + Escentric Molecules Escentric 01 2 ml + Escentric Molecules Escentric 02 2 ml + Escentric Molecules Molecule 04 2 ml + Escentric Molecules Molecule 02 2 ml

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
péntek 2020. 07. 10.

Escentric Molecules Discovery Set parfüm leírása
Összetétel

Lepje meg magát vagy szeretteit Escentric MoleculesDiscovery Set parfümszettel. Az ajándékként kapott illat garantáltan örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • előnyös áron kapható szett
  • luxusillat

Összetétel

Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés

Escentric Molecules a márkáról

Az Escentric Molecules parfümök 2006-ban, amikor először jelentek meg a piacon, egyik napról a másikra a világ abszolút fenoménjává váltak. Sikerük a gyakran egyetlen egy illat erejére épülő, teljesen egyedülálló összetételükben rejlik. Pont ez a minimalizmus teszi az Escentric Molecules parfümöket meglehetősen szokatlanná.

Az Escentric Molecules illatokat a parfümipar a kémia művészeteként ünnepli. A niche parfümök kulcsfontosságú alkotóelemét, az Iso E Super aromamolekulát, a laboratóriumokban már 1973-ban előállították.

A parfümipar viszont mindaddig, amíg Geza Schoen berlini parfümőr elsőként teljesen nem izolálta, elhanyagolta. Schoen két parfümöt alkotott - Escentric Molecules Molecule 01 és Escentric Molecules Molecule 02 - melyeket pont ez a speciális összetevő kapcsol össze.

Az Escentric Molecules niche parfümök rendkívül tartósak és azok számára készülnek, akik az extravagáns és az eredeti dolgokat keresik. Nem mindennapi aromájuk minden bőrön megismételhetetlen varázslatos folyamatot idéz elő.

Értékelés Escentric Molecules Discovery Set