Escada Summer Festival Eau de Toilette hölgyeknek

Escada Summer Festival Eau de Toilette hölgyeknek
Escada Summer Festival Eau de Toilette hölgyeknek
30 ml

Kód: ESC01738 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Escada Summer Festival
Összetétel

A tökéletes toplistás! Az Escada Summer Festival női eau de toilette is éppen ilyen, akárcsak a Coachella nyári fesztivál, amely inspirálta az illat készítőit. Az év legnagyobb zenei eseményéhez fűződő összes élmény és érzés gyűlt össze ebben az illatban, amelyet Ön most bármikor kedve szerint élvezhet.

  • gyümölcsös virágillat ideális a nyári napokra
  • limitált kiadás a 2021-es évre
  • tökéletes illat fiatalabb lányoknak és nőknek

Az illat összetétele
Már az elején egy koktélbárban érzi magát a cseresznyevirág és a jégkockák frissítő tónusainak köszönhetően. Majd a friss mandarin teljesedik ki az édes lágyan bódító jázminnal. A szantálfa tiszta fűszeres illata visz a kompozícióba érzékiséget, ez dominál az illat végén is.

Az illat története
Napfényes Kalifornia, tánc, mezítláb a füvön, barátok, popsztárok, influenszerek, tűzijátékkal megvilágított éjszaka – ezek mind kötelezően hozzátartoznak az amerikai Coachella zenei fesztiválhoz, és mostantól ide sorolható az Escada Summer Festival illata is.

Egy ajak díszíti az illat üvegcséjét, amely a fesztivál hölgy látogatóinak szokás szerinti extravagáns sminkjére utal. Ez az illat a nyarat, a barátokat és a fesztiválokat imádó millenárisoknak és a Z generációnak lett kitalálva.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
cseresznyevirág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
virágos, fás

Escada a márkáról

Az Escada a divat- és illatvilág egyik mágikus fogalma. A Glamour look az Escada márka sajátja, amely valamennyi ruhakollekcióját  áthatja az ünnepélyes estélyi öltözékeitől kezdve a mindennapi ruházatig. Az a nő, aki Escada márkájú terméket visel, az érzékiséget és a modern eleganciát hirdeti, valamint saját összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik.

A fenomén Escada 1978-ban Münchenben született, amely létrejöttét Wolfgang és Margaretha Ley házastársaknak köszönheti. Ők a márkát arról a győztes versenylóról nevezték el, amelyre fogadást kötöttek és ez megnyerte a versenyt.

Az első Escada parfüm 1990-ben került bemutatásra, és ezt követően már három évvel később elindult a márkát jellemző szezonális illatok hagyománya. Ezért minden évben bemutatásra kerül egy limitált kiadású különleges Escada illat, mely nagy sikerrel gazdagítja a parfümpiacot. Az Escada parfümök sziporkázó és üde illatok kompozíciói, melyek minden nőt elbűvölnek, akik szeretik az életet és annak minden egyes pillanatát élvezni akarják.

Értékelés Escada Summer Festival