Escada Flor del Sol Eau de Toilette hölgyeknek

8×
Escada Flor del Sol Eau de Toilette hölgyeknek
Escada Flor del Sol Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
24 130Ft

Spóroljon 43%
100 ml
13 650Ft

13 650Ft / 100 ml, áfával
Kód: ESC01668 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Escada Flor del Sol parfüm leírása
Összetétel

Ismerje meg az igazi nyár illatát! Az Escada Flor del Sol női Eau de Toilette egy szempillantás alatt gondoskodik a gondtalan nyaralás hangulatáról. Elég beleszagolnia, és máris a napfényben úszó tengerparton találja magát. Mit szólna a táncra perdült Mexikóhoz? Már szinte ott is van!

  • az Escada márka limitált kiadású, ikonikus nyári sorozatának következő tagja
  • nyaraláshoz ideális illat
  • Honorine Blanc és Nathalie Lorson készítette

Az illat összetétele
Amint megérzi a világhírű Tequila Sunrise koktél mámorító illatakkordjait, máris nyári hangulatra hangolódik. Kis idő után kezdi magát megmutatni a dália és a golgotavirág illata, hogy egy egzotikus édenkertbe repítse érzékeit. Ez a rendkívül addiktív illat a lassú és melengető kicsengését biztosító szantálfa alapon nyugszik.

Az illat története:
Az Escada Flor del Sol tökéletes nyári parfüm, az Escada márka újabb, limitált nyári kiadása. Ez a szabad szellemiséggel, barátsággal és nyári hangulattal átszőtt Eau de Toilette ezúttal Mexikót jeleníti meg. Mexikó kulturális gazdagsága és sokszínűsége magán a parfüm üvegcséjén és külső csomagolásán is megjelenik. Olyan örömteli érzések megélésével kényezteti, amilyenekben nyaraláskor van része.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Tequila Sunrise
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
dália, golgotavirág virága
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Escada a márkáról

Az Escada a divat- és illatvilág egyik mágikus fogalma. A Glamour look az Escada márka sajátja, amely valamennyi ruhakollekcióját  áthatja az ünnepélyes estélyi öltözékeitől kezdve a mindennapi ruházatig. Az a nő, aki Escada márkájú terméket visel, az érzékiséget és a modern eleganciát hirdeti, valamint saját összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik.

A fenomén Escada 1978-ban Münchenben született, amely létrejöttét Wolfgang és Margaretha Ley házastársaknak köszönheti. Ők a márkát arról a győztes versenylóról nevezték el, amelyre fogadást kötöttek és ez megnyerte a versenyt.

Az első Escada parfüm 1990-ben került bemutatásra, és ezt követően már három évvel később elindult a márkát jellemző szezonális illatok hagyománya. Ezért minden évben bemutatásra kerül egy limitált kiadású különleges Escada illat, mely nagy sikerrel gazdagítja a parfümpiacot. Az Escada parfümök sziporkázó és üde illatok kompozíciói, melyek minden nőt elbűvölnek, akik szeretik az életet és annak minden egyes pillanatát élvezni akarják.

Értékelés Escada Flor del Sol8