Escada Especially Delicate Notes eau de toilette nőknek

 • Escada Especially Delicate Notes eau de toilette nőknek
 • Escada Especially Delicate Notes eau de toilette nőknek 1
 • Escada Especially Delicate Notes eau de toilette nőknek 2
 • Escada Especially Delicate Notes eau de toilette nőknek 3
 • Escada Especially Delicate Notes eau de toilette nőknek 4
   více

  1 termék méret 9 450 Ft

  Escada Especially Delicate Notes változatok

  • Escada Especially Delicate Notes eau de toilette nőknek 75 ml eau de toilette nőknek 75 ml  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: ESC0207

  áru speciális kedvezménnyel

  • Escada Especially Delicate Notes eau de toilette nőknek 50 ml eau de toilette nőknek 50 ml  

   Kód: ESC01415
   Megjegyzés: Doboz nélkül,    A termék tartalma: 100%

   9 450 Ft Kedvezmény: 990 Ft

  Fel

  A Escada márkáról

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  rózsa, körte

  Szív

  rózsa, ylang-ylang, ambrette

  Alap

  pézsma, fa

  Escada parfümök | Az Escada mágikus fogalom a divat- és illat-világban. Az ügyfeleknek e névről általában szerény luxus, a magas minőségi szabványok, valamint a tisztességes alapok és a legforróbb trendek kombinációja jut eszébe. Az Escada a világ 60 országában tevékenykedik. Kínálatában található márkás női divat, sportos vonal, táska, cipő, napszemüveg és egyéb kiegészítők, és természetesen egy erős parfümszekció.Az Escada nevű fenomén 1978-ban, Münchenben született, s a kezdetek a Wolfgang és Margaretha Ley házaspárhoz kötődnek. Az Escada név származásában talán meglepő, hogy a márkát egy bajnok versenylóról nevezték el. Létrejötte után az Escada olyan újszerű és dinamikus cégként határozta meg magát, amely - a minőségi, divatos dizájn, precíz szabás, merész színek, élénk kontrasztok és egyedi elemek révén - hamar hírnevet vívott ki magának. Ruházati kínálatát hamarosan parfümökkel is gazdagította.Az első Escada parfümöt 1990-ben mutatták be, és már 1993-ban elindították a szezonális parfümök hagyományát, ami tipikus márkajeggyé vált. Az Escada minden évben jelentkezik egy speciális, limitált, nyári kollekcióval. Szikrázóan üde és aktuális illataival sikeresen gazdagítja a parfümpiacot, minden olyan nő számára, aki szereti az életet, és élvezni akarja annak minden pillanatát. Az Escada márka sajátossága a széleskörű használhatóság. Éppúgy a minden napok márkája, mint a kellék, amit vörös szőnyegen, a legünnepélyesebb alkalmakkor vetnek be. Nem véletlen, hogy az Escada parfümöket és ruhákat számos híresség választja szívesen.A parfümök varázslatos, modern és energikus koncepcióját a vidám, ötletes üvegcsék is alátámasztják. Az Escada az édesebb illatokkal alapozta meg hírnevét, és ma is ezek mellett teszi le a voksot. Ha tisztán nőies, érzéki és spontán illat után vágyik, nem hagyhatja ki az Escada parfümcsaládot. Az édes tónusok leggyakrabban a gyümölcsös árnyalatokkal harmonizálnak tökéletesen, és olyan kompozíciókat alkotnak, amelyek a nőiességet hangsúlyozzák, és azt, ami a nőt nővé teszi. A klasszikusok közé sorolható például az Escada Moon-Sparkle, az Escada Desire Me, az Escada Sunset Heat és az Escada Into the Blue. Az újabb illatokhoz tartozik az Escada Magnetism vagy például az Escada Especially, ami a fényűző virágos illat modelljét mutatja be, mely gyümölcsös tónusokkal van gazdagítva. A bolgár rózsa édes tónusait hibiszkusz és körte ellenállhatatlan rétegei kísérik.Kedveli a kimondottan nőies, édesebb illatokat? Szeretne szexi lenni, és természetes módon kifejezni nőiességét? Optimista, energikus személyiségnek tartja magát? Tetszik, ha figyelmet kelt? Akkor a népes Escada parfümcsalád valamely tagja pont Önre vár. A konkrét választást már Önre bízzuk!

  Fel

  Értékelés Escada Especially Delicate Notes

  • 2017. február 24.
   Becca

   A legfantasztikusabb illat amit valaha megtaláltam. Nagyon imádom és az összes fontosabb pillanatban elkísért életem során, már három üveget elhasználtam az évek alatt, biztos beruházok a negyedik üvegcsére is. <3

  • 2015. január 31.
   Bingaa

   Csodálatos ez az illat <3

  • 2014. október 24.
   Glöckner

   Az egyik legcsodásabb illat,imádok ebbe burkolózni,és bár én sokszor nem érzem magamon,mások akkor is meg szokták dícsérni:)

  • 2013. október 19.
   Major

   Egyszerűen fantasztikus! UK-ből kaptam egy illatmintát, azóta beleszerettem és most lehetőségem volt megrendelni az iparfumeriáról. Csak annyit mondhatok, hogy nem csalódtam a termékben, pontosan azt kaptam amire vágytam. :)

  Mit gondol Ön a Escada Especially Delicate Notes termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Menu