Escada Cherry in the Air

eau de toilette nőknek 100 ml

5×
Escada Cherry in the Air eau de toilette nőknek 100 ml
Escada Cherry in the Air eau de toilette nőknek 100 ml
100 ml

Kód: ESC0292 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.
Escada Cherry in the Air
100 ml

Escada Cherry in the Air parfüm leírása

Az elbűvölő Escada Cherry in the Air női parfümöt a cseresznye összetéveszthetetlen és rendkívül üdítő illata ihlette. A Cherry in the Air Eau de Toilette a hosszú, forró és gondtalan napok időszakának kezdetén jelentkező kellemes érzését idézi. Az illat egészen Dél-Franciaország gyümölcsöseibe viszi önt magával, ahol közvetlenül a fák alatt élvezheti a cseresznyefa ágáról frissen leszakított termést.

Az Escada Cherry in the Air illattal nyugalomban élvezi az igazi ínyenc jegyeket, melyek fokozzák életkedvét és felidézik a vidám nyári napokat. Az illat tökéletesen ragadja meg a gondtalan életörömöt, mely az Escada márka jellegzetessége. Könnyedségéhez hozzájárul a piros gyümölcsök és a habos édesség, a mályvacukor addiktív akkordjainak meglepő és fiatalok által kedvelt kombinációja, amely a fiatalság és a gasztronómiai élmény professzionális elegyét szimbolizálja. Az illat izgalmas hangulatát az egzotikus szantálfa titokzatos jegyei fokozzák.

Az Escada Cherry in the Air illat üvegcséje rózsaszín árnyalataival és az érett cseresznye színárnyalataiban pompázó luxus bársony masnival támogatott élénk megjelenésével nyűgözi le. Az üvegcse nyakára egy kedves medál került, melyet divatos kiegészítőként is viselhet. A természetben a cseresznye a nyár kezdetét jelképezi, mivel színe ellentéte a tél hideg színeinek. Az Escada üvegcsének csomagolásán egy cseresznyeültetvényen kerékpározó fiatal lány látható. A Cherry in the Air illat remekül áll minden olyan fiatal és kissé pajkos nőnek, aki szereti teljes mértékben kiélvezni a nap minden pillanatát! Az illat, mely 2013-ban látta meg a napvilágot, kiemeli természetes érzékiségét és hangsúlyozza egyediségét.  

Összetétel

Fej
cseresznye, málna, mandarin
Szív
gardénia, mályvacukor, orchidea, vanília
Alap
pézsma, szantálfa, tölgy, velúr
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Escada a márkáról

Az Escada a divat- és illatvilág egyik mágikus fogalma. A Glamour look az Escada márka sajátja, amely valamennyi ruhakollekcióját  áthatja az ünnepélyes estélyi öltözékeitől kezdve a mindennapi ruházatig. Az a nő, aki Escada márkájú terméket visel, az érzékiséget és a modern eleganciát hirdeti, valamint saját összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik.

A fenomén Escada 1978-ban Münchenben született, amely létrejöttét Wolfgang és Margaretha Ley házastársaknak köszönheti. Ők a márkát arról a győztes versenylóról nevezték el, amelyre fogadást kötöttek és ez megnyerte a versenyt.

Az első Escada parfüm 1990-ben került bemutatásra, és ezt követően már három évvel később elindult a márkát jellemző szezonális illatok hagyománya. Ezért minden évben bemutatásra kerül egy limitált kiadású különleges Escada illat, mely nagy sikerrel gazdagítja a parfümpiacot. Az Escada parfümök sziporkázó és üde illatok kompozíciói, melyek minden nőt elbűvölnek, akik szeretik az életet és annak minden egyes pillanatát élvezni akarják.

Értékelés Escada Cherry in the Air

Új értékelés hozzáadása

5.0
5 értékelés
4
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás