Escada Celebrate N.O.W.eau de parfum hölgyeknek

9×
Escada Celebrate N.O.W. eau de parfum hölgyeknek
Escada Celebrate N.O.W. eau de parfum hölgyeknek
27500Ft

Spóroljon 60%
80 ml
10950Ft

Kód: ESC1056 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 01. 23.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 01. 23.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Escada Celebrate N.O.W. parfüm leírása
Összetétel

Élje meg az öröm és optimizmus kirobbanását az Escada Celebrate N.O.W Eau de Parfum illatával, mely a nőies természetességet, ösztönösséget és a szebb holnapba vetett hitet ünnepli.

  • keleties virágos illat
  • optimista nőknek
  • nappali viseletre alkalmas

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fejillatát az energikus gyömbér eszenciája alkotja, melynek csípős aromája tökéletesen egyesül a szívillatban megbújó magnólia virágok gyöngéd jegyeivel. Izgalmas fináléja édes fahéjjal, ízletes vaníliával és játékos tonkababbal kápráztatja el. Ez a tökéletesen kiegyensúlyozott, elragadó illatkompozíció hamar a kedvenc társává válik majd.

Az illat története
Az Escada Celebrate N.O.W. az élet optimista felfogásának és az apróságokból fakadó örömök szimbóluma. Ez a női illat 2017 óta kapható.

Összetétel

Fej
gyömbér
Szív
magnólia
Alap
fahéj, vanília, tonkabab
Az illat fajtája
virágos, orientális

Escada a márkáról

Az Escada a divat- és illatvilág egyik mágikus fogalma. A Glamour look az Escada márka sajátja, amely valamennyi ruhakollekcióját  áthatja az ünnepélyes estélyi öltözékeitől kezdve a mindennapi ruházatig. Az a nő, aki Escada márkájú terméket visel, az érzékiséget és a modern eleganciát hirdeti, valamint saját összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik.

A fenomén Escada 1978-ban Münchenben született, amely létrejöttét Wolfgang és Margaretha Ley házastársaknak köszönheti. Ők a márkát arról a győztes versenylóról nevezték el, amelyre fogadást kötöttek és ez megnyerte a versenyt.

Az első Escada parfüm 1990-ben került bemutatásra, és ezt követően már három évvel később elindult a márkát jellemző szezonális illatok hagyománya. Ezért minden évben bemutatásra kerül egy limitált kiadású különleges Escada illat, mely nagy sikerrel gazdagítja a parfümpiacot. Az Escada parfümök sziporkázó és üde illatok kompozíciói, melyek minden nőt elbűvölnek, akik szeretik az életet és annak minden egyes pillanatát élvezni akarják.

Értékelés Escada Celebrate N.O.W.