Escada Celebrate N.O.W.eau de parfum hölgyeknek

9×
Escada Celebrate N.O.W. eau de parfum hölgyeknek
Escada Celebrate N.O.W. eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
27 500Ft

Spóroljon 59%
80 ml
11 280Ft

Kód: ESC1056 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 08. 11.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 08. 10.

Escada Celebrate N.O.W. parfüm leírása
Összetétel

Élje meg az öröm és optimizmus kirobbanását az Escada Celebrate N.O.W Eau de Parfum illatával, mely a nőies természetességet, ösztönösséget és a szebb holnapba vetett hitet ünnepli.

  • keleties virágos illat
  • optimista nőknek
  • nappali viseletre alkalmas

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fejillatát az energikus gyömbér eszenciája alkotja, melynek csípős aromája tökéletesen egyesül a szívillatban megbújó magnólia virágok gyöngéd jegyeivel. Izgalmas fináléja édes fahéjjal, ízletes vaníliával és játékos tonkababbal kápráztatja el. Ez a tökéletesen kiegyensúlyozott, elragadó illatkompozíció hamar a kedvenc társává válik majd.

Az illat története
Az Escada Celebrate N.O.W. az élet optimista felfogásának és az apróságokból fakadó örömök szimbóluma. Ez a női illat 2017 óta kapható.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fahéj, vanília, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, virágos

Escada a márkáról

Az Escada a divat- és illatvilág egyik mágikus fogalma. A Glamour look az Escada márka sajátja, amely valamennyi ruhakollekcióját  áthatja az ünnepélyes estélyi öltözékeitől kezdve a mindennapi ruházatig. Az a nő, aki Escada márkájú terméket visel, az érzékiséget és a modern eleganciát hirdeti, valamint saját összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik.

A fenomén Escada 1978-ban Münchenben született, amely létrejöttét Wolfgang és Margaretha Ley házastársaknak köszönheti. Ők a márkát arról a győztes versenylóról nevezték el, amelyre fogadást kötöttek és ez megnyerte a versenyt.

Az első Escada parfüm 1990-ben került bemutatásra, és ezt követően már három évvel később elindult a márkát jellemző szezonális illatok hagyománya. Ezért minden évben bemutatásra kerül egy limitált kiadású különleges Escada illat, mely nagy sikerrel gazdagítja a parfümpiacot. Az Escada parfümök sziporkázó és üde illatok kompozíciói, melyek minden nőt elbűvölnek, akik szeretik az életet és annak minden egyes pillanatát élvezni akarják.

Értékelés Escada Celebrate N.O.W.