Ermenegildo Zegna Zegna Intenso Eau de Toilette uraknak

3×
Ermenegildo Zegna Zegna Intenso Eau de Toilette uraknak
Ermenegildo Zegna Zegna Intenso Eau de Toilette uraknak
100 ml

Kód: ERM0011 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Ermenegildo Zegna Zegna Intenso
Összetétel

A férfi energiát és természetes vonzerejét testesíti meg az Ermenegildo Zegna Zegna Intenso illat. A kontrasztos kombinációkkal játszik, a fény és a sötétség világával. Ha belefáradt a meleg nap erős fényébe, csak csukja be a rolót, az elsötétített szoba ellazítja a szemét és felébreszti a fantáziáját. Ezt a kellemes érzést kelti fel viselőjében az eau de toilette.

  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is
  • modern férfiaknak
  • fűszeres-fás illat

Illat összetétele
A világos színt, a fényt a mandarin, citrom, kardamom és rózsaszín bors szimbolizálja. A sötét és érzéki tónusok az illat szívében és az alapjában rejlenek. Írisz, vetiver, cédrusfa, borostyán, szantálfa, vanília, tonkabab és pézsma képviselik a sötétebb, misztikus és nyugtató illatokat A Zegna Intenso eau de toilettben.

Illat története
Az Intenso flakonja a fény és az árnyék játékára emlékeztet egy zárt redőnyös szobában. Az érzéki chiaroscuro - olaszul a fény és árnyék játéka látható dobozán is. Daniela Andrier alkotta az illatot, amely 2007-ben született.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, bors, mandarin, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, belambra, vetiverfű, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, szantálfa, pézsma, tonkabab
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Ermenegildo Zegna a márkáról

Az egyik legexkluzívabb és legdrágább márkája a férfi divatruházatnak az Ermenegildo Zegna nevet viseli. A kezdetek az olasz családi cégnek a 19.század második felébe nyúlnak vissza, amikor Angelo Zegna óramester elhatározta, hogy textil céget alapít.
Éppen Ermenegildo Zegna váltotta valóra az álmot, és elkezdett férfi ruhákat gyártani, kitűnve a minőséggel, legjobb anyagokkal és más innovációkkal. Mindig a saját intuícióit követte és nem csalódott - már a harmincas években több mint 1000 embert foglalkoztatott. Egymás után keletkeztek a férfi kollekciók, elsőosztályú öltönyök és sportruházatok.
A 90 - es években keletkeztek az első Ermenegildo Zegna parfümök, majd sorra a többi parfüm is, melyeknek egzotikus fűszeres vagy fás leheletük volt érdekes elegáns design - nal.

Értékelés Ermenegildo Zegna Zegna Intenso3