Elmex Caries Protection Kids fogkrém gyermekeknek

Elmex Caries Protection Kids fogkrém gyermekeknek
Elmex Caries Protection Kids fogkrém gyermekeknek
2 990Ft
2 990,00Ft / 1 db, áfával
3 x 50 ml
Kód: ELM01992 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Elmex Caries Protection Kids

Az első fogakat is alaposan kell tisztítani. Az Elmex Caries Protection Kids gyerek fogkefe, már a legkisebbek fogai tisztítására is alkalmas. Egészen 6 éves korig használhatják gyerekek. Gyengéden, de hatékonyan tisztítja a fogakat és a fogínyt. Kiváló minőségű törődést nyújt a tejfogaknak.

Tulajdonságok:

  • megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását
  • gyengéden tisztítja a gyermek fogakat
  • 6 éves korig használható
  • erősíti a fogzománcot

Használata:
A fogkrém fogkefére történő felvitele után finom körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a fogakat. Célszerű a fogkrémet legalább napi 2 alkalommal, reggel és este, valamint minden étkezés után használni. A fogkrém használata után alaposan ki kell öblíteni a szájüreget.

Elmex a márkáról

Elmex kozmetika | Elmex – az egészséges és erős fogakért. Az Elmex márka fogápoló termékei már 1962 -től beszerezhető a svájci GABA International AG társaság közreműködésével, mely szájhigiéniai termékek gyártásával foglalkozik.
Az Elmex fogkrém az első olyan fogkrém, mely aminfluorid -ot (AmF) tartalmaz. Ez az összetevő segít a fogzománc remineralizációjában, és fokozza annak ellenállóképességét a savakkal szemben. Ma is nagyon jó minőségűek az Elmex márka termékei, melyek minden esetben szakemberek közreműködésével készülnek, valamint a legmodernebb technológiákat és a legújabb ismereteket veszik alapul a gyártásuknál. Az egyes Elmex termékek kölcsönösen kiegészítik egymást, így nyújtva komplex ápolást a szájüreg problémáira és azok megelőzésére. Szájvizek és szprék, fogkefék, fogselymek és fogkrémek biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes tisztaságát és egészségét. Véd a fogszuvasodással szemben, segít megszüntetni az érzékeny fogak problémáit, széppé és fehérré teszi a fogakat, erősíti a fogzománcot – ezzel járul hozzá ahhoz, hogy mosolyunk gyönyörű lehessen a gyermekkortól egészen az öregkorunkig.
Az Elmex márkát azok választják, akik a fogaik és szájüregük apolását megbízható minőségű termékekre szeretnék bízni.

Értékelés Elmex Caries Protection Kids