Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette hölgyeknek

2×
Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette hölgyeknek
Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette hölgyeknek
30 ml
6 670Ft

22 233Ft / 100 ml, áfával
Kód: ELA04533 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Elizabeth Arden White Tea Wild Rose parfüm leírása
Összetétel

Édes, friss, finom virágillat, amely bármikor mosolyt csal arcára. Az Elizabeth Arden White Tea Wild Rose a finoman kidolgozott élet örömét ünnepli. Fedezze fel a mindennapi pillanatok különlegességét és örömét. Kellemes, letisztult virágos illat, melyet az első virágzó tavaszi rózsák inspiráltak.

  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is
  • romantikus nőnek
  • virágos illat

Illat összetétele
A lágy fehér tea tónusait keveri a Bulgária és Törökország nemesrózsa-esszenciáival. Nyitó tónusaiban a körte virágot, pálmarózsát és az édeskés ribizlit érezhetjük az ikonikus fehér tea társaságában. A rózsák az illat szívében bontakoznak ki és a muskotályzsálya teszi illatukat igazán különlegessé. Alapját a maté dobja fel, amit a borostyán, pézsma és tonkabab egészít ki.

Illat története
Gyengéd, letisztult fehér flakon, akárcsak maga az illat. Elizabeth Arden White Tea Wild Rose illata 2019-ben jelent meg. Guillaume Flavigny és Rodrigo Flores-Roux alkották. A tavasszal virágzó rózsák inspirálták őket az illat alkotásakor. Édeskés, virágos, tökéletes harmónia.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
pálmarózsa, ribizli, fehér tea, körte virága
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bazsarózsa, török rózsa, muskotályzsálya, bolgár rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma, maté, tonkabab
Az illat fajtája
virágos

Elizabeth Arden a márkáról

p>Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

Értékelés Elizabeth Arden White Tea Wild Rose2