Elizabeth ArdenWhite Tea ajándékszett I. hölgyeknek

Elizabeth Arden White Tea ajándékszett I. hölgyeknek
Elizabeth Arden White Tea ajándékszett I. hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
26 369Ft

Spóroljon 54%
12 090Ft

Raktáron | 12 090,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ELA06296

Eau de Toilette hölgyeknek 100 ml + testápoló krém hölgyeknek 100 ml

1
Ajándék az Ön számára
Bármit vásárol az Elizabeth Arden márkától, egy 5 ml-es ránctalanító szérumot adunk ajándékba. 21 000 Ft feletti rendelés esetén pedig még egy ajándékban részesül, egy népszerű termékekkel teli neszesszert kap.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Szerezzen magának örömöt kedvelt illatának előnyös szettjével.A női Elizabeth Arden White Tea parfüm-szett dupla örömöt szerez – szép csomagolásával és plusz ajándékkal.

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nőnek örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette hölgyeknek 100 ml
  • testápoló krém hölgyeknek 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)