Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Night Creaméjszakai hidratáló krém száraz bőrre

Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Night Cream éjszakai hidratáló krém száraz bőrre
Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Night Cream éjszakai hidratáló krém száraz bőrre
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
15 745Ft

Spóroljon 18%
50 ml
12 890Ft

Kód: ELA0380 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Elizabeth Arden termékeket legalább 28 000 Ft értékben, és megajándékozzuk egy 5 ml-es arcszérummal a Prevage termékcsaládból.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 12. 04.
Személyes átvétel
péntek 2020. 12. 04.

Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Night Cream termékleírás
Tulajdonságok

Használja ki az éjszakákat is, amikor a kutatók szerint a bőr leginkább képes megújulni, és kényeztesse száraz bőrét a szükséges hidratációval! A könnyű Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Night Cream arckrém szemmel láthatóan képes regenerálni az arcbőrt, észrevehetően teltebbé teszi és általánosan erősíti ellenálló képességét.

Többek között tartalmazza a kellemesen nyugtató illatú levendula és lonc kivonatát, de olyan jól bevált hatóanyagokat is, amelyek hatékonyan látják el a bőrt nedvességgel, amíg ön alszik.

Tulajdonságai:

  • az éjszaka során szükséges nedvességgel látja el a száraz arcbőrt
  • láthatóan segíti a bőr regenerációját
  • feszessé teszi az arcbőrt, és erősíti ellenálló képességét
  • a levendula és a lonc nyugtató hatású illatával
  • kellemesen könnyű állag

Alkalmazása:
Vigye fel minden este az alaposan megtisztított, tonizált arcra és nyakra.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
száraz
Hatás
Táplálás
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
éjjel

Elizabeth Arden a márkáról

p>Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

Értékelés Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Night Cream