Elizabeth Arden Ceramide Retinol Capsuleskozmetika szett I. hölgyeknek

Elizabeth Arden Ceramide Retinol Capsules kozmetika szett I. hölgyeknek
Elizabeth Arden Ceramide Retinol Capsules kozmetika szett I. hölgyeknek
14 200Ft

Kód: ELA06170 | Raktáron

éjszakai arcszérum kapszulás 30 kupak + bőrápoló kapszula szérum Nappali és éjjeli ápolás 7 kupak + liftinges és feszesítő éjszakai krém 15 g

1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 11. 25.
Személyes átvétel
szerda 2020. 11. 25.

Elizabeth Arden Ceramide Retinol Capsules termékleírás
Tulajdonságok

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Elizabeth Arden Ceramide Retinol Capsules kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • éjszakai arcszérum kapszulás 30 kupak
  • bőrápoló kapszula szérum Nappali és éjjeli ápolás 7 kupak
  • liftinges és feszesítő éjszakai krém 15 g

Tulajdonságok:

  • a ráncok csökkentésére
  • ajándéknak kiváló

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Anti-age, lifting, regenerálás, pigment foltok ellen
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Mikor használatos
éjjel
Hatóanyag
retinol

Elizabeth Arden a márkáról

p>Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

Értékelés Elizabeth Arden Ceramide Retinol Capsules