Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serumnövekedést serkentő szérum a szempillákra és a szemöldökre

Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum növekedést serkentő szérum a szempillákra és a szemöldökre
Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum növekedést serkentő szérum a szempillákra és a szemöldökre
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
31 500Ft

Spóroljon 12%
4 ml
27 640Ft

Kód: ELA1770 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Elizabeth Arden termékeket legalább 28 000 Ft értékben, és megajándékozzuk egy 5 ml-es arcszérummal a Prevage termékcsaládból.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum termékleírás
Tulajdonságok

A szempillák már két hét alatt annyit nőhetnek, hogy láthatóan fiatalosabb kinézetet kölcsönöznek a szemnek. Az Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum növekedést serkentő szérum exkluzív peptid komplexumot tartalmaz, amelynek gazdag összetételét vitaminok, növényi kivonatok és más erősítő hatóanyagok egészítik ki. Mindezeknek köszönhetően támogatja a szempillák természetes növekedési ciklusát, hogy azok frissebb, egészségesebb és általánosan revitalizált hatást keltsenek.

Tulajdonságai:

  • a szempillák és a szemöldök növekedését is segíti
  • revitalizálja a szempillákat, frissebbé és egészségesebbé teszi őket
  • fiatalosabb kinézetet biztosít a szemkörnyéknek

Klinikailag vizsgált hatékonyság:
→ 30 nő tesztelte több mint 2 héten át

  • 100%-uknál javult a szempillák általános állapota

Alkalmazása:
Kizárólag tiszta szemre és szemöldökre használja, amelyekről előzőleg eltávolította a sminket is. Az applikátor segítségével minden este vigye fel a szempillák tövére, kívülről befelé haladva.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Elizabeth Arden a márkáról

p>Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

Értékelés Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum