Elizabeth ArdenPrevage ajándékszett (a tökéletes bőrért)

Elizabeth Arden Prevage ajándékszett (a tökéletes bőrért)
Elizabeth Arden Prevage ajándékszett (a tökéletes bőrért)
Új
61 290Ft

Raktáron | 61 290,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ELA06321

öregedés elleni arcszérum 30 ml + nappali hidratáló krém SPF 30 15 ml + tisztító emulzió 50 ml + megújító booster 5 ml + kozmetikai táska 1 db

1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Elizabeth Arden Prevage kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • öregedés elleni arcszérum 30 ml
  • nappali hidratáló krém SPF 30 15 ml
  • tisztító emulzió 50 ml
  • megújító booster 5 ml
  • kozmetikai táska 1 db

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • az arcbőr teljes körű ápolására
  • a ráncok csökkentésére
  • mindennapi használatra való kozmetikai termék-összeállítás

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, Tisztítás, Anti-age, lifting, regenerálás
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Mikor használatos
nappal, éjjel, Nappali és éjjeli ápolás

Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)