Elizabeth Arden Grand Entranceszempillaspirál a maximális dús hatásért

Elizabeth Arden Grand Entrance szempillaspirál a maximális dús hatásért
Elizabeth Arden Grand Entrance szempillaspirál a maximális dús hatásért
Spóroljon
9 045Ft

Spóroljon 29%
01 Stunning Black 8,5 ml
6 390Ft

Kód: ELA1769 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 08. 12.
Személyes átvétel
szerda 2020. 08. 12.

Elizabeth Arden Grand Entrance termékleírás
Tulajdonságok

Intenzív és hosszantartó hatás. Az Elizabeth Arden Grand Entrance vízálló szempillaspirál könnyen használható, tökéletesen elválasztja a szempillákat, valamint hosszabbítja és hangsúlyosabbá teszi őket – mindezt pedig fekete csíkok és elkenődés nélkül. Vitaminokban gazdag összetételének köszönhetően megemeli a szempillákat és maximálisan dússá teszi őket. Az olíva és a rizskorpa észterei hozzájárulnak az egészséges kinézetű szempillákhoz.

A háromsoros applikátornak köszönhetően minden szempillát tökéletesen elér, elválasztja és egyesével emeli ki őket. Az applikátor vége göndörebbé és íveltebbé teszi őket, hogy a műszempilla-hatás még tökéletesebb legyen.

Tulajdonságai

 • műszempilla hatást kelt
 • lenyűgözően dússá teszi a szempillákat
 • tökéletesen elválasztja, meghosszabbítja és kiemeli a pillákat
 • könnyen felvihető és nem kenődik el
 • egészséges kinézetet kölcsönöz a szempilláknak
 • vízálló

Díjak:

 • az Allure Best of Beauty győztese (USA, 2016)
 • a Cosmopolitan magazin díjazottja a
  Best Beauty Buys és Best Dramatic Mascara (USA, 2016) kategóriákban

Klinikailag vizsgált hatékonyság:
→31, 19–45 év közötti nő bevonásával

 • 162%-kal íveltebb pillák
 • a pillák 80%-kal hosszabbak lettek és dúsabbá váltak
 • 85%-kal intenzívebb lett a szempillák színe és fénye

Tesztek eredményei:
→ 21, 19–45 éves nő véleménye

 • 96%-uk közölte, hogy szeme a szempillaspirál használatát követően tágabbnak és nagyobbnak tűnt
 • 96%-uk megerősítette, hogy a szempillaspirál drámai hatást ért el és megváltoztatta a szem kinézetét
 • 93%-uk egyetértett azzal, hogy szívesebben használna szempillaspirált, mint műszempillát

Összetétele:

 • vitaminokat és peptideket tartalmazó komplexum – dúsítja és megemeli a szempillákat
 • rizskorpa észterei – B-vitaminokban és esszenciális
  zsírsavakban gazdag, ápolja a szempillákat, védi épségüket és erősíti őket
 • karnaubapálma észterei – hidratálják a szempillákat és elősegítik a hosszabbítást
 • olíva észterei – kímélő bevonatot képeznek a pillákon és elválasztják őket egymástól, így azok nem ragadnak össze 
  , emellett ápoló hatásúak

Alkalmazása:
A dúsabb pillákért használja az applikátor külső, ívelt oldalát. Helyezze a szempillák tövéhez és többször fésülje őket végig. A pillák megemeléséhez fordítsa meg az applikátort.
Ha hosszabb pillákat szeretne, az applikátor egyenes oldalával válassza szét a pillákat, majd mozdítsa felfelé az applikátort. Ha az alsó szemhéj szempilláit is szeretné kiemelni, az applikátort fentről lefelé mozgassa. Ha még hangsúlyosabb pillákra vágyik, vigye fel a szempillaspirált több rétegben.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, dús hatásért

Elizabeth Arden a márkáról

p>Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

Értékelés Elizabeth Arden Grand Entrance