Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stickvédő balzsam az ajkakra

1×
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick védő balzsam az ajkakra
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick védő balzsam az ajkakra
Akció
Spóroljon
8 040Ft

Spóroljon 40%
árnyalat 01 Honey SPF 15 3,7 g
4 790Ft

Kód: ELA0329 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 11. 27.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 11. 27.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick termékleírás
Tulajdonságok

Nincs több száraz, repedezett ajak. Az Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick ajakbalzsam akár 8 órán át tartó ápolást biztosít az ajkaknak, amelyek ismét lenyűgözően simák, puhák és selymesek lesznek, ráadásul enyhe színt is kapnak. Az ajakbalzsam a 15-ös védőfaktornak köszönhetően a napsugárzás káros hatásaitól is véd.

Tulajdonságai:

  • akár 8 órán át védi az ajkak bőrét
  • hidratálja, simábbá és puhábbá teszi az ajkakat
  • megszünteti a kellemetlen repedezést
  • enyhén színezi az ajkakat
  • a 15-ös védőfaktornak köszönhetően véd az UV sugárzástól

Alkalmazása:
Vigye fel egyenletes rétegben az ajkakra – a nap során bármikor, ha szükségét érzi. Önállóan vagy rúzs felvitele előtt is használhatja.

Tulajdonságok

Nap elleni védelem
SPF

Elizabeth Arden a márkáról

p>Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

Értékelés Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick1