Elizabeth Arden Eight Hour Cream védő balzsam az ajkakra

 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream védő balzsam az ajkakra
 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream védő balzsam az ajkakra 1
 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream védő balzsam az ajkakra 2
 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream védő balzsam az ajkakra 3
   více

  a termék 4 változata 3 940 Ft - tól

  Express One (Transoflex)Szerda 2018. 05. 23.
  Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2018. 05. 23.
  Átvevőhely BudapestSzerda 2018. 05. 23.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Elizabeth Arden Eight Hour Cream változatok

  • Elizabeth Arden Eight Hour Cream védő balzsam az ajkakra árnyalat 01 Honey SPF 15 3,7 gvédő balzsam az ajkakra 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   árnyalat 01 Honey SPF 15 3,7 g
   Kód: ELA0329

   3 940 Ft

  • Elizabeth Arden Eight Hour Cream védő balzsam az ajkakra árnyalat Blush SPF 15 3,7 gvédő balzsam az ajkakra 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   árnyalat Blush SPF 15 3,7 g
   Kód: ELA0328

   3 940 Ft

  • Elizabeth Arden Eight Hour Cream védő balzsam az ajkakra árnyalat 04 Plum SPF 15 3,7 gvédő balzsam az ajkakra 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   árnyalat 04 Plum SPF 15 3,7 g
   Kód: ELA0330

   3 940 Ft

  • Elizabeth Arden Eight Hour Cream védő balzsam az ajkakra árnyalat 05 Berry SPF 15 3,7 gvédő balzsam az ajkakra 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   árnyalat 05 Berry SPF 15 3,7 g
   Kód: ELA0327

   3 940 Ft

  Fel

  A Elizabeth Arden márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket."Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

   

   

   

   

   

   

   

   

  Fel

  Értékelés Elizabeth Arden Eight Hour Cream

  • 2015. március 13., péntek
   P.Dorottya

   Kíváló minőség, teljes hidratálás. Inkább éjszakára való, mert kicsit nekem zsíros, reggelre viszont a bőrőm nagyon puha tőle.

  Mit gondol Ön a Elizabeth Arden Eight Hour Cream termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

  Menu