Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick x Love Healsajakbalzsam SPF 15

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick x Love Heals ajakbalzsam SPF 15
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick x Love Heals ajakbalzsam SPF 15
Akció
Spóroljon
8 040Ft

Spóroljon 20%
3,7 g
6 450Ft

Kód: ELA04569 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick x Love Heals termékleírás
Tulajdonságok

Jutalmazza meg ajkait extra adag szeretettel! Az Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick x Love Heals SPF 15 hidratáló ajakbalzsam minden helyzetben garantálja a tökéletesen táplált ajkakat. Megelőzi a napégést, fantasztikusan regenerálja és puhítja a száraz, repedezett ajkakat.

A Love Heals limitált kiadású balzsamot James Goldcrown művész alkotta a #lovewall nevű projekt keretében. Mutassa meg a világnak, hogyan képes „gyógyítani a szeretet”, és gyönyörködjön a népszerű balzsam szívhez szóló üzenetében, amely a csomagoláson is megjelenik.

Tulajdonságai:

  • regenerálja és hidratálja az ajkak száraz, repedezett bőrét
  • a 15-ös védőfaktornak köszönhetően véd a napégés ellen
  • visszaadja az ajkak puhaságát és selymesebbé teszi őket
  • védi az ajkak bőrét a további károsodástól
  • J. Goldcrown művésszel együttműködésben készült

Alkalmazása:
Vigye fel a nap folyamán bármikor, egyenletes rétegben az ajkakra. Használja önállóan vagy rúzs alá.

Tulajdonságok

Konzisztencia
balzsam
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Nap elleni védelem
SPF

Elizabeth Arden a márkáról

p>Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

Értékelés Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick x Love Heals