Elizabeth ArdenCeramide Plump Perfect hidratáló krém lifting hatással

1×
Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect hidratáló krém lifting hatással
Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect hidratáló krém lifting hatással
SPF 30 50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ELA0183

Búcsúzzon el arcbőre ernyedtségétől. Az Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect intenzív hidratáló krém képes hatékonyan kisimítani az arc, a nyak és a dekoltázs kontúrjait. Ráadásul védőfaktorának köszönhetően megvédi az ártalmas sugaraktól is.

Tulajdonságai:

  • kisimítja és feszessé teszi az arc, a nyak és a dekoltázs bőrét
  • egész nap hidratálja az arcbőrt
  • támogatja az arcbőr regenerálódását
  • finomabb és feszesebb arcbőrt eredményez
  • csökkenti a finom ráncok megjelenését
  • védi az arcbőrt a napsugárzástól

Összetétele:

  • SPF 30 – napsugárzással szembeni védelmet nyújt az arcbőrnek
  • ceramidok – segítik hidratálni az arcbőrt, valamint feszesebbé és finomabbá tenni a megjelenését
  • A-, C- és E-vitaminok – az arcbőrnek védelmet biztosító antioxidánsok

Alkalmazása:
A krémet gyengéden vigye fel az előzőleg megtisztított arcbőrre. Reggel és este is alkalmazza.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Hidratálás, lifting
Nap elleni védelem
SPF
Mikor használatos
nappal

Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.
Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.
Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.
Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.
Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.
A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.
Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket.
"Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)