Elizabeth Arden5th Avenue ajándékszettek

   • Elizabeth Arden 5th Avenue ajándékszettek
   • Elizabeth Arden 5th Avenue ajándékszettek 1
   • Elizabeth Arden 5th Avenue ajándékszettek 2
     více

    a termék mérete 4 8 790 Ft - tól

    Csomagküldő – átvevőhelyPéntek 2017.06.30.
    TransoflexPéntek 2017.06.30.

    A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

    Elizabeth Arden 5th Avenue változatok

    • Elizabeth Arden 5th Avenue ajándékszett I. Eau de Parfum 125 ml + Eau de Parfum 3,7 ml + testápoló tej 100 mlajándékszett I. 

     Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

     Eau de Parfum 125 ml + Eau de Parfum 3,7 ml + testápoló tej 100 ml
     Kód: ELA0015

     11 850 Ft

    • Elizabeth Arden 5th Avenue ajándékszett IX. Eau de Parfum 75 ml + Eau de Parfum 3,7 ml + testápoló tej 100 ml + testápoló krém 100 mlajándékszett IX. 

     Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

     Eau de Parfum 75 ml + Eau de Parfum 3,7 ml + testápoló tej 100 ml + testápoló krém 100 ml
     Kód: ELA0023

     10 590 Ft

    • Elizabeth Arden 5th Avenue ajándékszett III. Eau de Parfum 75 ml + testápoló tej 100 ml + testápoló krém 100 mlajándékszett III. 

     Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

     Eau de Parfum 75 ml + testápoló tej 100 ml + testápoló krém 100 ml
     Kód: ELA0017

     9 890 Ft

    • Elizabeth Arden 5th Avenue ajándékszett VIII. Eau de Parfum 125 ml + testápoló tej 100 mlajándékszett VIII. 

     Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

     Eau de Parfum 125 ml + testápoló tej 100 ml
     Kód: ELA0022

     8 790 Ft

    Fel

    A Elizabeth Arden márkáról

    Értékelés

    Az üveg kinézete

    Illat intenzitás

    Intenzitás

    A teljes hatás

    Elizabeth Arden parfümök| Elizabeth Arden kozmetika - jog a szépséghez. Az Elizabeth Arden parfüm és kozmetika márkát Florence Nightingale Graham kanadai-amerikai üzletasszony már 1910-ben megalapította, és saját, a kereskedelemben használt nevét adta neki.Elizabeth Arden üzletasszony, szépségtanácsadó és nőjogi harcos a nők számára világszerte mindmáig inspirációul szolgál. Márkája ragyogó történetét azzal indította el, hogy megnyitotta első szalonját a New York-i Ötödik sugárúton, abban az időben, amikor nők csak nagyon ritkán vállalkoztak, de a smink használata sem volt megszokott. A második világháború alatt, a hadseregben szolgálatot teljesítő nők számára fejlesztett kozmetikumokat, és 1946-ban, az első nők egyikeként jelent meg a Time magazin borítóján.Elizabeth Arden az elsők között alkalmazott tudományos innovációkat a kozmetikai iparban, és a szépség holisztikus megközelítéséért is vált világhírűvé. Már a 20-as években is arra sarkallta a nőket, hogy hidratálják arcbőrüket, kerüljék a közvetlen napon való tartózkodást, és minden nap jógázzanak. Elizabeth több mint 80 évet élt és New Yorkban halt meg, 1966-ban. Igazán kivételes nő volt, és számos egyedülálló tulajdonságából sokat átültetett világszerte elismert márkájába.Elizabeth Arden meggyőződése volt, hogy a szépség nem a felhordott sminkben, hanem a tudomány és a természet intelligens társításában rejlik. A márka kozmetikai termékei ezért igyekeznek a bőr hasznára válni, nem pedig álcázni azt. Az Elizabeth Arden márka számos alapvető újítást vitt a kozmetikai iparba. Ezek közé tartozik például a szemre való dekoratív kozmetika vagy a kozmetikai termékek utazó csomagolása.Az Elizabeth Arden márka arc- és testápoló termékei, valamint dekoratív kozmetikumainak és illatainak széles skálája mind a mai napig magukon viselik a márka alapítójának fáradhatatlan, újító szellemét és alázatos törekvését a legmagasabb minőségre. A márkával együttműködő hírességek között nem véletlenül jelent meg például Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich neve.A legismertebb Elizabeth Arden termékek közé tartozik például a száraz, repedezett és irritált arcbőrt védő és gyógyító Eight Hour Cream, vagy a 5th Avenue női parfüm, amiket kifinomult stílus, intelligencia, elegancia és siker jellemez.Az Elizabeth Arden márka a legjobb minőséget és az egyedülálló szellemiséget is garantáló széles kozmetikai termékkínálatával teszi világszerte, nap mint nap szebbé és magabiztosabbá a nőket."Minden nőnek joga van szépnek lenni." (Elizabeth Arden)

     

     

     

     

     

     

     

     

    Fel

    Értékelés Elizabeth Arden 5th Avenue

    Mit gondol Ön a Elizabeth Arden 5th Avenue termékről?

    A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


    Értékelés *

    1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

    1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

    1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

    1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb