Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture

eau de toilette nőknek 50 ml

Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture eau de toilette nőknek 50 ml
50 ml

Kód: ESB0053 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture
50 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture parfüm leírása

A különleges Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture parfüm egy olyan páratlan aromájú ellenállhatatlan illattal rendelkezik, mely Önt az egész napján végigkíséri.

  • virágos illat
  • édes illat
  • romantikus nőnek
  • mindennapi viseletre

Összetétel

Fej
mandula
Szív
narancsfa virága
Alap
vanília
Az illat fajtája
virágos

Elie Saab a márkáról

Elie Saab egy kivételesen tehetséges libanoni származású divattervező, akinek alkotásaiból a keleti és nyugati kultúra páratlan módon történő egyesítésének különlegessége sugárzik. Elie Saab 18 évesen nyitotta meg első divatbutikját, és akkoriban még főként esküvői ruhák tervezésével foglalkozott. A divat területén nagyon korán jelentős sikert aratott, és 1999-ben ügyfelei között magát a jordániai királynét is ott láthatjuk, aki nála készítette el trónra lépési ünnepségén viselt ruháját.

Karrierjének fordulópontja azonban 2002-ben következett be, amikor az ő ruhájában vette át Halle Berry színésznő az Oscar díját. Ettől a naptól kezdve Elie Saab olyan divattervezővé vált , akit a világon mindenki ismer, és minden nő az ő ruháiról álmodik. Elie Saab az egyik vezető divattervező, akinek ruháit ismert világsztárok viselik.

2011-től Elie Saab az illatok világában is színre lépett. Első parfümjének neve egyszerűen csak Le Parfum, és azonnal rendkívül népszerűvé vált a nők körében. Elie Saab parfümjeiben ott bujkál a kortárs divat világának és az arab táj lenyűgöző varázsának atmoszférája.

Az Elie Saab márka portfóliójába olyan parfüm kiegészítők is tartoznak, melyek kiválóan ápolják, ugyanakkor varázslatos illatba burkolják a bőrt. Az Elie Saab parfümökkel és parfüm kiegészítőkkel minden nő különlegesnek és fényűzőnek érezheti magát.  

Értékelés Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!