Elancyl Vergeturestestápoló krém striák ellen

4×
Elancyl Vergetures testápoló krém striák ellen
Elancyl Vergetures testápoló krém striák ellen
150 ml

Kód: ELC1181 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Elancyl Vergetures termékleírás
Tulajdonságok

Szabaduljon meg a striáktól egyszer s mindenkorra. Az egyedülálló Elancyl Vergetures striák elleni testápoló krémet kifejezetten a striák megelőzésére és csökkentésére fejlesztették ki. Magas koncentrációban tartalmazza a bőrt tápláló és finomító, valamint annak rugalmasságát és ellenálló képességét növelő sáfrányos szeklice olajat és tengeri kivonatot. Zsírmentes textúrájának köszönhetően alkalmazása után azonnal fel is öltözhet.

Tulajdonságai:

  • csökkenti a striákat és megelőzi kialakulásukat
  • erősíti a támasztószövetek összetartását
  • fokozza a bőr rugalmasságát és ellenálló képességét
  • lágyító hatású, könnyen szétkenhető
  • nem zsíros és nem ragacsos  

Összetétele:

  • sáfrányos szeklice olaj – finomítja a bőrt
  • tengeri kivonat – fokozza a bőr ellenálló képességét és rugalmasságát

Alkalmazása:
Naponta 1-2 alkalommal vigyen fel kis mennyiségű krémet az összes problémás területre (hasra, combra, csípőre, mellre). Várandósok a várandósság 3. hónapjától kezdjék el a készítmény alkalmazását, és legkorábban a szülés után egy hónappal hagyják abba. Addig masszírozza könnyedén a készítményt, amíg teljesen fel nem szívódik.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Elancyl a márkáról

p>Az Elancyl már 1971 óta gondoskodik a nők szépségéről, függetlenül attól, hogy életük mely időszakát élik éppen az évben. A márka számára alapvető fontosságúkutatás olyan érdekes új hatóanyagok feltárására törekszik, melyek fokozzák a bőr feszességét, visszaállítják PH értékét, energiáját és frissességét, vagy éppen regenerálnak.
A testápolás egyik legfontosabb mérföldkövét 1978 jelentette, ekkor használtak elsőként az Elancyl márka készítményeiben koffeint a narancsbőr ellen. A koffein azóta a kozmetikai ipar leggyakrabban használt narancsbőr elleni anyagává vált. Az Elancyl laboratóriumai már több mint 40 éve a fogyás szakértőinek számítanak.
A kronobiológia irányába fordulás teljesen új, forradalmi megközelítést jelent. Ez a természetes hatóanyagok bioritmussal összhangban történő felhasználására fókuszál. Vagyis ahhoz, hogy a készítmény igény szerint támogassa vagy gyengítse az anyagcsere-folyamatokat, tisztában kell lenni azzal, hogy mikor kell használni. A zsírraktározásba és zsírégetésbe való beavatkozási képességnek köszönhetően a fogyasztószerei fokozott hatásúak.
A szépség nem állandó, a nők mindig jobban szeretnének kinézni, és életük során sok változáson mennek keresztül. A serdülőkor, a terhesség, a hirtelen fogyás vagy hízás olyan folyamatok, amikor nyugodtan rábízhatja magát az Elancyl ápolására, melynek eredményeként bőre szebbé és feszesebbé válik.
A termékek hatása a bőr feszessítésére,, karcsúsításra, a striák megelőzésére és kezelésére irányul. A várandósság sok változással jár, többek között a bőr hason, csípőtájon és melleken megjelenő jelentős mértékű feszítő terhelésével. Ezért a bőr egysége megsérül, és a felszínén striák (terhességi csíkok) jelennek meg. A hatékony és célzott ápolás megerősíti és megfelelően rugalmassá teszi a bőrt, valamint megelőzi a striák keletkezését.
A márkára jellemző zöld szín a természettel párosult szépséget és üdeséget szimbolizálja. A kellemes összetétel, a természetes kivonatok és a kiváló hatásfok révén az Elancyl készítmények használata igazi élmény, és rendkívül eredményes.  

Értékelés Elancyl Vergetures