Eisenberg TentationEau de Parfum hölgyeknek

Eisenberg Tentation Eau de Parfum hölgyeknek
Eisenberg Tentation Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
43 400Ft

Kód: EIS0130 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Eisenberg Tentation parfüm leírása
Összetétel

Fogadja el a kihívást az ellenállhatatlan csábításhoz és engedjen a kísértésnek, amelyet az Eisenberg Tentation női Eau de Parfum hordoz magában. Adja át magát a virágillat tónusának a vanília és a szantálfa illatával történő erős vegyülésnek.

  • csábító, virágos-fás, aromás illat
  • minden nő számára, aki enged a kísértésnek
  • először 2010-ben mutatták be

Az illat összetétele
A Bergamott friss és tiszta tónusa a szikrázó fekete ribizlivel, rózsaborssal és ciprusfa illatával ötvözve jelenik meg az Eisenberg Tentation illata fejében, amely leleplezi a fokozatos csábítás játékát, amelynek senki nem tud ellenállni. A tiszta, csábító illat szívének domináns eleme a kábító jázmin. Ez az egyedi, édeskés és hipnotikus illatának köszönhetően az igazi nőiesség és érzékiség szimbóluma. Ezt az illatot az ibolya és a rózsa illata egészíti ki, amelyet a vágyak útjára hívó tengeri hangzások kísérnek. Az illat alapjában érezhető a vanília, a tonkabab és a szantálfa édeskés összjátéka, amelyet a fehér pézsma finomít, valamint az enyhén fűszeres pacsuli rögzít.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ciprus, rózsabors, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, tengeri tónusok, ibolya, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fehér pézsma, szantálfa, vanília, tonkabab
Az illat fajtája
virágos, chypre

Eisenberg a márkáról

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására.

Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.

Értékelés Eisenberg Tentation