Eisenberg Sublime Tan

nyugtató arckrém napozás után

Eisenberg Sublime Tan nyugtató arckrém napozás után
Eisenberg Sublime Tan nyugtató arckrém napozás után
Eisenberg Sublime Tan nyugtató arckrém napozás után
9I0o31L7tWo
Ingyenes kiszállítás
50 ml
10 900Ft

Kód: EIS0215 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 05. 24.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 05. 24.
Eisenberg Sublime Tan
50 ml | 10 900Ft

Eisenberg Sublime Tan kozmetika leírása

A minőségi Eisenberg Sublime Tan napozás utáni készítmény biztosítja a napon tartózkodás után szükséges ápolást az arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • megszünteti a napsugárzás okozta károsodásokat
  • nyugtatja az arcbőrt és védi az irritációtól
  • visszaadja az arcbőr rugalmasságát
  • segíti az arcbőr regenerálódását
  • mélyrehatóan hidratálja az arcbőrt

Használata:
Vigye fel megfelelő mennyiségben a napsugárzás hatásának kitett érzékeny arcbőrre. Használja az arcra, nyakra és a dekoltázsra is.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
krém

Eisenberg a márkáról

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására. Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.