EisenbergSecret VI Cuir d'Orient Eau de Parfum hölgyeknek

Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient Eau de Parfum hölgyeknek
Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
50 100Ft

50 100,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: EIS0223 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient
Összetétel

Finom, csábító hívogatás, mely megmutatja hogy meneküljön el minden elől. Az Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient női eau de parfum szívében ott rejtőzik a bőr, ami valójában az első kesztyűk és parfümök készítői előtti tisztelgés.

  • fennkölt, keleties, bőrös illat
  • olyan nőknek, akik érzékiségük hangsúlyozására vágynak
  • napközben és este is kiváló

Az illat összetétele
A kissé izgató bőrt az Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient fejillatában a nőies és kifinomult málna mellett a fekete ribizli, bors és sáfrány illatjegyei szelídítik meg, hogy virágos-púderes jegyekkel körülölelt szívében felfedje érzéki természetét. Szívében az ibolyán, rózsán és jázminon kívül tömjén is rejtőzik, mely alig észrevehető jegyeivel vonja körül ezt a tökéletesen kiegyensúlyozott, keleties illatot. A kompozíció alapjában ezután nemcsak a paliszanderfát, illetve a szantálfát élvezheti, de a borostyán, szuhar, praliné és pézsma akkordjait is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
málna, feketeribizli, sáfrány, bors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, ibolya, bőr, tömjén, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
paliszander rózsafa, pézsma, szuhar, borostyán, szantálfa, praliné
Az illat fajtája
orientális, bőrös

Eisenberg a márkáról

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására.

Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.

Értékelés Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient