Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient Eau de Parfum hölgyeknek

Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient Eau de Parfum hölgyeknek
Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
50 100Ft

50 100,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: EIS0196 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 5 ml-es krém az első ráncok ellen ajándékként, ha 25 000 Ft felett rendel az Eisenberg márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient
Összetétel

Az Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient női Eau de Parfum a valamennyi érzékét életre keltő, legendás agarfát rejti. Ez az egyedülálló parfüm a pompás Keletből merít ihletet, és a más és tökéletes nővé válás vágyát fejezi ki.

  • kontrasztos, keleties illat misztikus oud illatjegyekkel
  • minden olyan nőnek, aki szereti elkerülni a tömeget
  • nappal és esti alkalmakkor is hat az érzékekre

Az illat összetétele
Az Eisenberg Secret IV Rituel d‘Orient illatkompozíciója az értékes és egyedülálló agarfát magasztalva az elődök hagyományait ünnepli, akik számára a parfüm igazi művészetet jelentett. Beindítja a finom kontrasztok játékát, melyben a fás illatjegyek gazdagságát a bergamott és a citrom üde és ragyogó könnyedségével társítja. Szíve, melyben az oud a jázmin és a rózsa akkordjainak virágos arabeszkjét szövi át, lassan felfedi az alap titkát és napfényre hozza a pacsulival, guajakfával, borostyánnal és pézsmával kiegészülő, érzéki vaníliát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsa, agarfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, pézsma, guajakfa, vanília, borostyán
Az illat fajtája
orientális

Eisenberg a márkáról

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására.

Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.

Értékelés Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient