Eisenberg Secret III Patchouli Noble Eau de Parfum uraknak

Eisenberg Secret III Patchouli Noble Eau de Parfum uraknak
Eisenberg Secret III Patchouli Noble Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
50 100Ft

50 100Ft / 100 ml, áfával
Kód: EIS0261 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 03. 01.

Eisenberg Secret III Patchouli Noble parfüm leírása
Összetétel

Tapasztalja meg az intim csábítás játékát. Az Eisenberg Secret III Patchouli Noble férfi Eau de Parfum egy életre kelt legenda. Adja meg magát a pompás intim illatnak, mely a pacsuli és a misztikus, keleti összetevők körül szökken virágba.

  • fás, keleties illat erős pacsuli jegyekkel
  • az időtlen illatokat előnyben részesítő férfiaknak
  • nappalra és estére is tökéletes

Az illat összetétele
A pacsuli, mely legalább annyira extravagáns, mint amennyire kifinomult, olyan bensőséges tájakra vezeti, melyekben mindkét aspektusát felfedezheti. Az Eisenberg Secret III Patchouli Noble fejillata a fahéj, szegfűszeg, bors és a szerecsendió bergamott és citrom illatjegyeivel kísért, valóságos, fűszeres robbanása, melyben a ragyogó és kirobbanó kardamom még magasabb szintre emeli a pacsuli hipnotikus és érzéki oldalát, ami a szívillatban vetiverrel, levendulával, gerániummal, zsályával, rózsával és ibolyával társul. Ezután az alapban az erejét és érzéseit a mirha intim akkordjaival egyesíti, és ezzel még energikusabbá teszi az egész kompozíció karizmáját. Az alapban a pacsulin és a mirhán kívül még paliszanderfa, írisz, labdánum, benzoin, tonkabab, vanília és pézsma vár önre.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, bors, bergamott, szerecsendió, kardamon, citrom, szegfűszeg
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, pacsuli, vetiverfű, zsálya, ibolya, levendula, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, benzoin, mirha, vanília, pézsma, paliszander rózsafa, nőszirom, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fás

Eisenberg a márkáról

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására.

Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.

Értékelés Eisenberg Secret III Patchouli Noble