Eisenberg Secret II Bois Precieuxeau de parfum uraknak

Eisenberg Secret II Bois Precieux eau de parfum uraknak
Eisenberg Secret II Bois Precieux eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
50 100Ft

Kód: EIS0257 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
szerda 2020. 06. 03.

Eisenberg Secret II Bois Precieux parfüm leírása
Összetétel

A talányos jelenlét eleganciája. Merüljön el a titokba, melyet az erő és a lágyság között rezgő Eisenberg Secret II Bois Precieux férfi Eau de Parfum rejt, és fedezze fel a tökéletes egyensúly mibenlétét.

  • titokzatos és elegáns, fásan keleties illat
  • olyan férfinak, aki a tökéletes egyensúlyt keresi
  • nappali viseletre és esti alkalmakra is kiváló

Az illat összetétele
Az Eisenberg Secret II Bois Precieux parfüm bevezető illatjegyeit a narancs, bergamott, rózsabors és sáfrány uralja. Szívében a cédrusfával társuló nagarmontha, pacsuli és rózsa illatával örvendezteti meg. Egyedülálló alapjában a nemes karakterét pedig a szantálfa és vetiver az ember ezeregy titkaként és az örökkévalóság szimbólumaként jelenik meg. Alapjából nem hiányzik a tömjén, benzoin, tonkabab, vanília és a pézsma sem. Főleg a dohány akkordok érzéki lágy suttogása az, ami az egész illatkompozíció izzó, hiteles és mély nyomot hagyó, borostyánnal záródó, ragyogó és büszke karakterét hangsúlyozza.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, bergamott, sáfrány, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, pacsuli, cédrusfa, nagarmotha
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa, vanília, dohány, pézsma, tonkabab, tömjén, benzoin, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, fás

Eisenberg a márkáról

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására.

Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.

Értékelés Eisenberg Secret II Bois Precieux