Ugrás a fő tartalomhoz
Eisenberg J’OSE Eau de Parfum uraknak
Eisenberg J’OSE Eau de Parfum uraknak
Eisenberg J’OSE Eau de Parfum uraknak
Eisenberg J’OSE Eau de Parfum uraknak
Fej
citrom, menta, bergamott, jázmin
Szív
kávé, levendula, üröm
Alap
borostyán, szantálfa, pacsuli, moha, tonkabab, vanília, pézsma
Az illat fajtájaaromás, fás

Törje át a gátakat és haladjon szemtelenül bátran a célja felé. A kultikus Eisenberg J’OSE Homme Eau de Parfum stílusos és izgató, tehát tényleg felejthetetlen. Az illat esszenciái olyan hangulatot és emóciót keltenek életre, amely tartósan belevésődik a tudatalattijába.

  • ikonikus és időtlen faillat
  • a merész férfiaknak, akik követni tudják céljukat
  • bemutatására 2000-ben került sor, mint az első férfiak részére készült Eisenberg illat

Az illat összetétele
Hagyja magát elcsalogatni az Eisenberg J’OSE Homme csábító és rejtelmes illatával, amelynek fejében érezhető a bergamott, a citrom, a jázmin és a menta illata. Az illat szívét a levendula és az üröm alkotja, amelyet átjár a mokkakávé finom illata. Az erős és melengető alapillat olyan útra tereli, amelyen találkozhat a pacsuli, a moha, a szantálfa, a pézsma, a vanília, a tonkabab és a borostyán jellegzetes illatával.

Az illat története
J’OSE volt José Eisenberg első olfaktorikus műve. Ez az ikonikus, modern Eau de Parfum, amelyet 2000-ben készítettek, tükrözi előállítójának személyiségét: mindig merész!

Az illatok szintén tükrözik a művészetek és a parfümök közti intim kapcsolatot, amely egy fényképen, egy festményen vagy egy versen keresztül fejeződik ki. Ez jellemző a kollekció egészére. A parfüm elnevezése a szerző nevének szójátéka és egyidejűleg utal a francia „oser” szóra, melynek jelentése „merészelni”.

A merészséget bizonyítja a felhasznált fénykép, amely a dobozon egy vonzó szivarozó nőt ábrázol. Ő a lenyűgöző mosolyával kihívja a férfiak világát, amely jellemzi José Eisenberg személyiségét, valamint magát az illatot is. Provokatív, gazdag és lenyűgöző.

EisenbergJ’OSE Eau de Parfum uraknak

14×
100 ml
54 100Ft

Raktáron | 54 100,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: EIS0139

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Express One Hungary
szerda 2024. 07. 17.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2024. 07. 16.