Eisenberg J’OSEeau de parfum uraknak

11×
Eisenberg J’OSE eau de parfum uraknak
Eisenberg J’OSE eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
43 400Ft

Kód: EIS0139 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 10. 26.

Eisenberg J’OSE parfüm leírása
Összetétel

Törje át a gátakat és haladjon szemtelenül bátran a célja felé. A kultikus Eisenberg J’OSE Homme Eau de Parfum stílusos és izgató, tehát tényleg felejthetetlen. Az illat esszenciái olyan hangulatot és emóciót keltenek életre, amely tartósan belevésődik a tudatalattijába.

  • ikonikus és időtlen faillat
  • a merész férfiaknak, akik követni tudják céljukat
  • bemutatására 2000-ben került sor, mint az első férfiak részére készült Eisenberg illat

Az illat összetétele
Hagyja magát elcsalogatni az Eisenberg J’OSE Homme csábító és rejtelmes illatával, amelynek fejében érezhető a bergamott, a citrom, a jázmin és a menta illata. Az illat szívét a levendula és az üröm alkotja, amelyet átjár a mokkakávé finom illata. Az erős és melengető alapillat olyan útra tereli, amelyen találkozhat a pacsuli, a moha, a szantálfa, a pézsma, a vanília, a tonkabab és a borostyán jellegzetes illatával.

Az illat története
J’OSE volt José Eisenberg első olfaktorikus műve. Ez az ikonikus, modern Eau de Parfum, amelyet 2000-ben készítettek, tükrözi előállítójának személyiségét: mindig merész!

Az illatok szintén tükrözik a művészetek és a parfümök közti intim kapcsolatot, amely egy fényképen, egy festményen vagy egy versen keresztül fejeződik ki. Ez jellemző a kollekció egészére. A parfüm elnevezése a szerző nevének szójátéka és egyidejűleg utal a francia „oser” szóra, melynek jelentése „merészelni”.

A merészséget bizonyítja a felhasznált fénykép, amely a dobozon egy vonzó szivarozó nőt ábrázol. Ő a lenyűgöző mosolyával kihívja a férfiak világát, amely jellemzi José Eisenberg személyiségét, valamint magát az illatot is. Provokatív, gazdag és lenyűgöző.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom, menta, jázmin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kávé, üröm, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, szantálfa, vanília, pézsma, tonkabab, moha
Az illat fajtája
aromás, fás

Eisenberg a márkáról

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására.

Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.

Értékelés Eisenberg J’OSE11