Ugrás a fő tartalomhoz
Eisenberg J’OSE Eau de Parfum hölgyeknek
Eisenberg J’OSE Eau de Parfum hölgyeknek
Eisenberg J’OSE Eau de Parfum hölgyeknek
Fej
menta, citrom, bergamott, jázmin
Szív
kávé, levendula, üröm
Alap
szantálfa, borostyán, pacsuli, moha, tonkabab, vanília, pézsma
Az illat fajtájaaromás, fűszeres
Megsérti a megszokott szabályokat és megengedi magának hogy szemtelen legyen. A nők részére előállított Eisenberg J’OSE Eau de Parfum provokatív, felejthetetlen és megkérdőjelezi a bevett rendet. Az illat esszenciái olyan atmoszférát és emocionális érzést váltanak ki, amely maradandóan beíródik az ön tudatába.

  • ikonikus és modern, friss orientális illat
  • csakis a bátor hölgyek részére
  • bemutatására, első Eisenberg illatként, 2000-ben került sor
Az illat összetétele
A citrusok és a menta impulzív illatának tónusa a fejben szemben áll a jázmin eleganciájával és a mokka finom aromájával. Ezt még kiegészítik a levendula és az üröm gyógynövényes akkordjai. A borostyán melengető illatába beleolvad a pacsuli, moha, tonkabab, vanília, pézsma és szantálfa illata, amely garantálja, hogy az Eisenberg J’OSE illata az emlékezetbe vésődjön.

Az illat története
J’OSE volt José Eisenberg első olfaktorikus műve. Ez az ikonikus, modern Eau de Parfum, amelyet 2000-ben készítettek, tükrözi előállítójának személyiségét: mindig merész!

Az illatok szintén tükrözik a művészetek és a parfümök közti intim kapcsolatot, amely egy fényképen, egy festményen vagy egy versen keresztül fejeződik ki. Ez jellemző a kollekció egészére. A parfüm elnevezése a szerző nevének szójátéka és egyidejűleg utal a francia „oser” szóra, melynek jelentése „merészelni”.

A merészséget bizonyítja a felhasznált fénykép, amely a dobozon egy vonzó szivarozó nőt ábrázol. Ő a lenyűgöző mosolyával kihívja a férfiak világát, amely jellemzi José Eisenberg személyiségét, valamint magát az illatot is. Provokatív, gazdag és lenyűgöző.

EisenbergJ’OSE Eau de Parfum hölgyeknek

11×
100 ml
54 100Ft
48 690Fta all10 kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
-10%

Raktáron | 54 100,00Ft / 100 ml, áfával | Minimális ár 51 400 Ft
| Kód: EIS0121

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Express One Hungary
kedd 2024. 06. 25.
Személyes átvétel
kedd 2024. 06. 25.