EisenbergExcellence Régénération Précieus ajándékszett (regeneráló hatással)

Eisenberg Excellence Régénération Précieus ajándékszett (regeneráló hatással)
Eisenberg Excellence Régénération Précieus ajándékszett (regeneráló hatással)
Új
Ingyenes kiszállítás
43 910Ft

Raktáron | 43 910,00Ft / 1 db, áfával | Kód: EIS00820

Soin Sublimateur szemkörnyékápoló krém-gél a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen 30 ml + Énergie Diamant Éjszakai fiatalító és ránctalanító krém gyémántporral 7,5 ml + Sérum Diamant bőrvilágosító szérum a ráncok ellen gyémántporral 7,5 ml + Velvet Clutch kozmetikai táska

1
Express One Hungary
szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
szerda 2022. 01. 26.

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Eisenberg Excellence Régénération Précieus kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • Soin Sublimateur szemkörnyékápoló krém-gél a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen 30 ml
  • Énergie Diamant Éjszakai fiatalító és ránctalanító krém gyémántporral 7,5 ml
  • Sérum Diamant bőrvilágosító szérum a ráncok ellen gyémántporral 7,5 ml
  • Velvet Clutch kozmetikai táska

Tulajdonságok:

  • a ráncok csökkentésére
  • az arcbőr élénkítésére és revitalizálására
  • az arcbőr feszességének megújítására
  • ajándéknak kiváló

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására.

Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.