Eisenberg Classique

kozmetika szett

Eisenberg Classique kozmetika szett
Eisenberg Classique kozmetika szett
Eisenberg Classique kozmetika szett
Ingyenes kiszállítás
45 900Ft

Kód: EIS00293 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: Anti-Age Treatment 50 ml + Body Lifting Treatment 15 ml + 2x Moisturising Smoothing Serum 3 ml

db
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 03. 27.
Személyes átvétel
szerda 2019. 03. 27.
Eisenberg Classique
| 45 900Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrprobléma alapján
ráncok és vonalak
Kor
minden korosztálynak

Eisenberg a márkáról

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására. Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.