Skip to main content

EisenbergClassique Booster De Collagène ajándékszett (a bőr öregedése ellen és a bőr feszesítéséért)

Eisenberg Classique Booster De Collagène ajándékszett (a bőr öregedése ellen és a bőr feszesítéséért)
Eisenberg Classique Booster De Collagène ajándékszett (a bőr öregedése ellen és a bőr feszesítéséért)
Új
Akció
Ingyenes kiszállítás
49 390Ft

Raktáron | 49 390,00Ft / 1 db, áfával | Kód: EIS00821

Soin Anti-Âge feszesítő ránctalanító krém 50 ml + Masque Tenseur Remodelant feszesítő maszk a bőröregedés ellen 15 ml + Sérum Hydratant Lissant intenzív hidratáló szérum a ráncok ellen fáradt bőrre 7,5 ml

1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Eisenberg Classique Booster De Collagène kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • Soin Anti-Âge feszesítő ránctalanító krém 50 ml
  • Masque Tenseur Remodelant feszesítő maszk a bőröregedés ellen 15 ml
  • Sérum Hydratant Lissant intenzív hidratáló szérum a ráncok ellen fáradt bőrre 7,5 ml

Tulajdonságok:

  • a ráncok csökkentésére
  • az arcbőr feszességének megújítására
  • az érett bőr megfiatalítására
  • ajándéknak kiváló

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

A francia Eisenberg márka a szépség, az idők felett állóság és a tökéletesség egységét megtestesítő luxus kozmetikumok és parfümök márkája. Alapítója és névadója José Eisenberg, aki alkotói lelkesedésével és kompromisszumot nem ismerő hozzáállásával egy szenvedéllyel és valódi értelemmel teli márkát keltett életre.

José Eisenberg már 21 éves korában a divatiparban dolgozott, később azonban sokáig az informatika területén tevékenykedett. Amikor 2000-ben megalapította saját szépségmárkáját, egy olyan világot teremtett, melyben a két szenvedélye - a művészet és a hi-tech csúcstechnológia - egyedülálló módon egyesül.

Az Eisenberg arc- és testápoló készítmények természetes hatóanyagokat és olyan luxus-alapanyagokat tartalmaznak, mint a gyémántpor vagy színarany, valamint a szabadalmaztatott Trio-Molecular komplexum. Ez a 15 éves kutatás eredményeként született komplexum rendkívül hatékony fegyver az arcbőr öregedésének látható jelei ellen, valamint azok korrigálására.

Az Eisenberg parfümök is alkotójuk álmát tükrözik. Olyan luxus illatgyűjtemények, melyek ugyanolyan értékesek, mint az általuk felébresztett érzelmek.