Eight & BobAnnicke 6 Eau de Parfum hölgyeknek

Eight & Bob Annicke 6 Eau de Parfum hölgyeknek
Eight & Bob Annicke 6 Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
57 230Ft

Több mint 5 db a raktáron | 57 230,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: EAB00219
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A mesteri módon kevert illatos elixír megtestesíti a női személyiség minden oldalát.

Emelje ki nőiességének többdimenziós szépségét, és bontakoztassa ki teljes mértékben egyéniségének varázsát. Segít ebben az Eight & Bob Annicke 6 női Eau de Parfum. A frissesség és az édesség, a virágos esszenciák finomságának és a fűszeres akcentusok erejének ellentétére épít. A meglepő kombinációk tökéletes harmóniában fonódnak össze és alkotják meg ezt a kiegyensúlyozott illatkompozíciót, amely elbűvölő bájt és eleganciát sugároz.

  • virágos-keleties illatkompozíció friss és fűszeres tónusokkal
  • a fényűző női Annicke Eau de Parfum illatkollekció tagja
  • a kifinomult ellentétekkel teli illat a nők összetett egyéniségét testesíti meg

Az illat összetétele
A női egyéniség kifinomult oldalát a szegfű rafinált aromája és a bergamott friss akcentusa képviselik már a felső tónusokban. A pikáns szecsuáni bors fejezi ki a pimaszságot és a vakmerőséget. A rózsa és az ámbra akkordjai egy csipet fahéjjal lágyítják meg ezeket az ellentétes tónusokat az illat szívében. A keleties alapillatban a szantálfa, a benzoeviasz és a labdanum gazdag és melengető aromája lesz a hab a tökéletesen kiegyensúlyozott illatkompozíció tortáján.

Az illat története
Az Annicke 6 női illat az Eight & Bob márka exkluzív Eau de Parfum kollekcióját 2019-ben egészítette ki. Csakúgy, mint öt elődje az Annicke-sorozatból, ő is a két világháború közötti időszak francia parfümőrének, Albert Fouquet-nek az egyedülálló illatkompozíciós gyűjteményéből ered.

Ezeket az illatos kincseket az Eight & Bob márka alapítója a 30-as években alkotta múzsájának a gyönyörű Annicke-nek. Minden találkozásukkor Európa különböző helyein megajándékozta őt egy újdonsággal a gyűjteményébe. Így jött létre ez a kifinomult, ellentétekkel teli, de mégis harmonikusan kiegyensúlyozott illat, az Annicke 6.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, szecsuáni bors, szegfű
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
borostyán, fahéj
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, benzoin, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, virágos