Eight & BobAnnicke 4 Eau de Parfum hölgyeknek

Eight & Bob Annicke 4 Eau de Parfum hölgyeknek
Eight & Bob Annicke 4 Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
57 230Ft

Több mint 5 db a raktáron | 57 230,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: EAB00215
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

A párizsi Bagatelle park rózsakertje bájos szépségekkel és varázslatos, romantikus légkörrel teli illatos paradicsom. Az Eight & Bob Annicke 4 női Eau de Parfum finom virágos illatával közvetlenül e kert közepébe repíti. Amint megérzi a kaszmerán és a tölgymoha tónusait, mintha máris egy elvarázsolt fa alatt állna, ujjaival simogatná törzsének kérgét, és a pasztell színű rózsaágyásokban gyönyörködne.

  • finom virágos-gyümölcsös illat a tölgymoha tónusaival
  • a fényűző női Annicke Eau de Parfum illatkollekció tagja
  • a párizsi Bagatelle rózsakert finom szépsége ihlette

Az illat összetétele
Az illat eleinte a nektarin zamatos tónusainak és a fekete ribizli rügyek fanyar akcentusainak ad teret. Idővel a rózsa és a jázmin finom tónusai és az egzotikus ilang-ilang akkordjai veszik át a szót az illat elbűvölő virágos szívében. Az illatkompozíciót a kaszmerán, a pacsuli és a tölgymoha által alkotott földes alap egészíti ki.

Az illat története
Albert Fouquet az Eight & Bob márka alapítója alkotott a 30-as években egy egyedülálló, kifinomult női illat sorozatot. A gyönyörű Annicke számára készültek ajándékként, aki múzsájává vált a franciaországi Megève-ben való sorsdöntő találkozásukat követően. Ezen illatkompozíciók negyedik tagját a romantikus rózsák finom tónusai köré építette, amelyek egy virágokkal teli kertben tett sétára emlékeztetnek.

2018-ban ez az egyedülálló illat újra meglátta a világot. Magára öltötte az Eight & Bob Annicke 4 fényűző Eau de Parfum formáját és az Annicke-kollekció negyedik tagjává vált.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli virág, nektarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsa, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kaszmerán, pacsuli, tölgymoha
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos