Edwin Jagger Silver Tip Ebonyborotválkozó ecset

1×
Edwin Jagger Silver Tip Ebony borotválkozó ecset
Edwin Jagger Silver Tip Ebony borotválkozó ecset
méret Large

Kód: EDW00377 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Edwin Jagger Silver Tip Ebony termékleírás

Az Edwin Jagger Silver Tip Ebony borotválkozó ecset ezüstborz szőrből kézzel készített ecset. Gazdag hab készíthető vele, ezáltal biztosítja a valóban komfortos borotválkozást.

Tulajdonságok:

  • a hagyományos borotválkozó felszerelés elengedhetetlen kelléke
  • gazdagon habosítja a borotválkozó készítményeket
  • kényelmes fogású

Anyag:

  • ezüstborz szőrből készült sörték
  • fekete ébenfa utánzat markolat

Használata:
Mártsa az ecsetet forró vízbe, és körkörös mozdulatokkal habosítsa fel vele a borotvahabot vagy egyéb borotválkozó készítményt. Ezután a keletkezett habot vigye fel egyenletesen az ecsettel az arcára. Használat után alaposan mossa ki az ecsetet forró vízzel, és felfüggesztve hagyja megszáradni.

Edwin Jagger a márkáról

A brit Edwin Jagger márka a világ legjobb nedves borotválkozáshoz szükséges eszközeinek gyártói közé tartozik. A vállalat 1988-ban kis családi vállalkozásként indult, melyből idővel a férfi borotválkozás területének egyik világvezető szereplőjévé vált. Minden egyes új termék mögött maga a márka alapítója, a termékeit a legapróbb részletekig pontosan megtervező Neil Jagger áll.

Az Edwin Jagger márka a hagyományos angol stílust a modern technológiával kombinálja, egyben az első olyan brit vállalat, amely a borotvakészülékeibe speciális pengerendszereket épített. Az Edwin Jagger borotvakészülékeket minőségi anyagok, magas funkcionalitás, hatékonyság és kényelmes használhatóság jellemzi.

Értékelés Edwin Jagger Silver Tip Ebony1