Edwin Jagger Bergamot & Cedarwoodbajusz viasz

Edwin Jagger Bergamot & Cedarwood bajusz viasz
Edwin Jagger Bergamot & Cedarwood bajusz viasz
15 ml

Kód: EDJ00393 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Edwin Jagger Bergamot & Cedarwood termékleírás

Az Edwin Jagger Bergamot & Cedarwood bajuszviasszal már nem kell félnie a borzas szakálltól és a rendetlen bajusztól. Az ápolt és elegáns megjelenéshez elég egy könnyed simítás a viasszal.

Tulajdonságai:

  • megfelelő formát és stílust ad a bajusznak
  • citrusos-fűszeres illata van
  • nem hagy vastag viaszréteget az arcszőrzeten

Alkalmazása:
Dörzsöljön szét az ujjai között kis mennyiségű, szobahőmérsékletű viaszt, és vigye fel a kifésült bajuszára. Igazítsa kívánt formájúra a bajuszát. Az erősebb fixáláshoz ismételje meg a műveletet, és vigyen fel még egy réteget.

Edwin Jagger a márkáról

A brit Edwin Jagger márka a világ legjobb nedves borotválkozáshoz szükséges eszközeinek gyártói közé tartozik. A vállalat 1988-ban kis családi vállalkozásként indult, melyből idővel a férfi borotválkozás területének egyik világvezető szereplőjévé vált. Minden egyes új termék mögött maga a márka alapítója, a termékeit a legapróbb részletekig pontosan megtervező Neil Jagger áll.

Az Edwin Jagger márka a hagyományos angol stílust a modern technológiával kombinálja, egyben az első olyan brit vállalat, amely a borotvakészülékeibe speciális pengerendszereket épített. Az Edwin Jagger borotvakészülékeket minőségi anyagok, magas funkcionalitás, hatékonyság és kényelmes használhatóság jellemzi.

Értékelés Edwin Jagger Bergamot & Cedarwood